Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Czy warto D70?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A jakas karta pamieci jest do niego?

Domyślnie

Bardzo kolegów przepraszam, ale na innych FORACH wątki dotyczące dylematów w zakupie sprzętu są po prostu natychmiast kasowane, bo to sprawa zupełnie indywidualna i wszelkie rady obarczone są sporą dawką subiektywizmu.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

karta pamięci jest prteck-a 512, ale przy dzisiejszych cenach to drobiazg, z G3 mam 3 karty 512, 512 i 1 GB.

Domyślnie

Kiedyś sceptycznie podchodziłem do lampy, do momentu kiedy mi pożyczył, teraz wiem że aparat bez lampy jest jak facet bez f... .Zdjęcia z lampą są boskie.
    A to ciekawe, bo ja mam zupełnie odwrotnie, tylko jasne stałki i swiatło zastane

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Wg mnie, jesli masz mozliwosc przetestowac sprzet i wiesz od
    kogo pochodzi, to warto zaplacic troche wiecej i miec pewnosc,
    ze sprzet jest OK.

Domyślnie

hehe, no tak, te jasne stałki $$$$$...

Domyślnie

Wcale takie drogie to one nie są, zalezy czy 300mm+ czy 50mm 50 1.8 masz za około 450zł

Domyślnie

Wg mnie, jesli masz mozliwosc przetestowac sprzet i wiesz od
    kogo pochodzi, to warto zaplacic troche wiecej i miec pewnosc,
    ze sprzet jest OK.
    Też tak myślę tylko ten przebieg prawie 20000 mnie trochę przytłacza, czytałem że pada nawet przy 25000, ale też że 70000 wytrzyma, ciekawe jaki jest koszt, bo jak około 300zł to nie problem.

Domyślnie

miałem D70 i 2 raz bym go już nigdy nie kupił, jedyne co miał dobre to ostrość....od kiedy mam d80 nie mam żadnych problemów i wątpliwości....polecam!!! pozdrawiam ps. czasami warto dozbierac parę groszy i kupić coś lepszego

Domyślnie

Wcale takie drogie to one nie są, zalezy czy 300mm+ czy 50mm 50 1.8 masz za około 450zł
    Nikon 50 1,8 to jest grzech nie kupić, ale na tym się kończą stałki u nikona $$$...

miałem D70 i 2 raz bym go już nigdy nie kupił, jedyne co miał dobre to ostrość....od kiedy mam d80 nie mam żadnych problemów i wątpliwości....polecam!!! pozdrawiam ps. czasami warto dozbierac parę groszy i kupić coś lepszego
    Masz rację, to marzenie, ale mnie body wyniesie po odjęciu obiektywu 850zł, a D80 ok.2900zł, za różnicę mam SB800 + 50 1.8, + CF 4 GB.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów