A jakas karta pamieci jest do niego?
Szukaj
A jakas karta pamieci jest do niego?
Bardzo kolegów przepraszam, ale na innych FORACH wątki dotyczące dylematów w zakupie sprzętu są po prostu natychmiast kasowane, bo to sprawa zupełnie indywidualna i wszelkie rady obarczone są sporą dawką subiektywizmu.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
karta pamięci jest prteck-a 512, ale przy dzisiejszych cenach to drobiazg, z G3 mam 3 karty 512, 512 i 1 GB.
A to ciekawe, bo ja mam zupełnie odwrotnie, tylko jasne stałki i swiatło zastaneKiedyś sceptycznie podchodziłem do lampy, do momentu kiedy mi pożyczył, teraz wiem że aparat bez lampy jest jak facet bez f... .Zdjęcia z lampą są boskie.![]()
Wg mnie, jesli masz mozliwosc przetestowac sprzet i wiesz od
kogo pochodzi, to warto zaplacic troche wiecej i miec pewnosc,
ze sprzet jest OK.
hehe, no tak, te jasne stałki $$$$$...
Wcale takie drogie to one nie są, zalezy czy 300mm+ czy 50mm50 1.8 masz za około 450zł
Też tak myślę tylko ten przebieg prawie 20000 mnie trochę przytłacza, czytałem że pada nawet przy 25000, ale też że 70000 wytrzyma, ciekawe jaki jest koszt, bo jak około 300zł to nie problem.Wg mnie, jesli masz mozliwosc przetestowac sprzet i wiesz od
kogo pochodzi, to warto zaplacic troche wiecej i miec pewnosc,
ze sprzet jest OK.
miałem D70 i 2 raz bym go już nigdy nie kupił, jedyne co miał dobre to ostrość....od kiedy mam d80 nie mam żadnych problemów i wątpliwości....polecam!!! pozdrawiam ps. czasami warto dozbierac parę groszy i kupić coś lepszego![]()
Nikon 50 1,8 to jest grzech nie kupić, ale na tym się kończą stałki u nikona $$$...Wcale takie drogie to one nie są, zalezy czy 300mm+ czy 50mm 50 1.8 masz za około 450zł
Masz rację, to marzenie, ale mnie body wyniesie po odjęciu obiektywu 850zł, a D80 ok.2900zł, za różnicę mam SB800 + 50 1.8, + CF 4 GB.miałem D70 i 2 raz bym go już nigdy nie kupił, jedyne co miał dobre to ostrość....od kiedy mam d80 nie mam żadnych problemów i wątpliwości....polecam!!! pozdrawiam ps. czasami warto dozbierac parę groszy i kupić coś lepszego
Skontaktuj się z nami