Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: Czy warto D70?

Domyślnie Czy warto D70?

Witam, kompakt jaki mam (G3) za bardzo mnie ogranicza i czas na lustro.
    Przymierzam się już chyba ze 2 lata i tu akurat znajomy sprzedaje D70 z obiektywem kitowym 18-70, przebieg 18200, ma pare pyłków na matrycy, kilka spadło od dmuchania gruszką ale i kilka trzyma się mocno, w obiektywie też kilka pyłków za szkłem (ponoć nie mają wpływu na zdjęcia), brak zaślepki usb(ale to chyba da się dokupić). Cena 1750zł. Czy warto?

Domyślnie

Po co zadajesz pytanie, które zostało zadane już bardzo wiele razy? Wyszukiwarka na FORUM działa bez zarzutu.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Po co zadajesz pytanie, które zostało zadane już bardzo wiele razy? Wyszukiwarka na FORUM działa bez zarzutu.
    Przecież prawie wszyscy nowi użytkownicy forum nie korzystają z wyszukiwarki tylko zadają pytania, które ich interesują, tak będzie zawsze

A co do pytania czy warto kupić, to tak, za taką cenę to czemu nie
    Pozdrawiam

Domyślnie

przekopałem forum, wzdłuż i w szerz i wiem już sporo ale
    to pytanie jest konkretnie do tego aparatu tj: przebieg, cena, paprochy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Pyłki w tym obiektywie sie zdazaja, to normalne.
    Matryce mozna wyczyscic, jesli to tylko pylki a nie pozostalosci po nieudolnym czyszczeniu.
    Cena w normie, mozesz probowac stargowac na 1700, ale wg mnie, lepiej zaplacic troche
    wiecej niz na allegro, a miec pewnosc co do pochodzenia sprzetu. No i mozesz go
    wczesniej przetestowac. Oczywiscie w zestawie jest aku, ladowarka, pasek etc.?

Domyślnie

No to się domyśliłem ze chodzi o ten aparat.
    paprochy z matrycy da się wyczyścić to z tym problemy niebedzie, paprochy w obiektywie nie wpływają zbytno na zdjęcia. Przebieg nie jest az taki duzy, jesli aparat działa poprawnie to warto

Domyślnie

Aparat mi pożyczył na 3 dni nawet z lampą SB800, bo sam kupuje D200. Pofociłem potestowałem i ogólnie ok.
    Kiedyś sceptycznie podchodziłem do lampy, do momentu kiedy mi pożyczył, teraz wiem że aparat bez lampy jest jak facet bez f... .Zdjęcia z lampą są boskie.

Domyślnie

a może lepiej dołożyć ok 300zł i mieć D40 z 18-55?

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/129780

co nowe to nowe

Domyślnie

Z aparatem jest komplet jak ze sklepu.

Domyślnie

O nie nie D40 nigdy. Chcę z czasem dokupić 50siątkę i sigmę 400-5,6, a bez silniczka ani rusz.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów