Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: sara

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Bdb zdjęcia
    Modelka MZ wcale nie jest za mała
    Gdyby była bliżej modelka nie sprawiała by wrażenia małej zagubionej osóbki siedzącej na dużym kontenerze
    Odległość jest tu idealna moim zdaniem i proporcje są zachowane
    Dla mnie to mała księżniczka która zgubiła się w jakimś okropnym miejscu w poszukiwaniu wyjścia , usiadła zmęczona... żeby dać odpocząć swoim zbolałym stópkom ..

Domyślnie

Bardzo ładne. Tęsknię do miejsc, gdzie w tle coś się dzieje, gdzie stoją jakieś rekwizyty.
    Tęsknię do zdjęć, gdzie wkońcu tło nie jest jednolite (mówię również o swoich zdjęciach). Wtedy można zagrać ciekawą, bardziej złożoną kompozycję.
    Tutaj jest ładna kompozycja, dzieje się dużo, ładne kolory i obróbka. Zazdroszczę tego przenośnego zestawu i modelek..

Domyślnie

dwojeczka zrobila na mnie wieksze wrazenie..ale glownie z jednego powodu...pomimo skoku udalo sie modelce zachowac idealna twarz (nie widac grymasu zmeczenia)...na jedyneczce ciutek za nisko broda...ale przemawia przeze mnie moj sposob patrzenia
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

W rzeczy samej, udane prace. Aż się serce kraje, że takie maleństwa.
    "W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
    Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow w niektorych postach.

Domyślnie

Co do kompozycji w 1. Ta butla poprawej stronie i taki brązowy pionowy pasek po lewej. Może i zamykają kompozycje ale mi jakoś nie pasują. Możliwe, że tak jak Kaktus po ich usunięciu stwierdził bym że jest pusto i czegoś brakuje. Nimniej szukanie dziury w całym chyba :P
    Dobrze, że nie mamy D3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madziulek Zobacz posta
    Bdb zdjęcia
    Dla mnie to mała księżniczka która zgubiła się w jakimś okropnym miejscu w poszukiwaniu wyjścia , usiadła zmęczona... żeby dać odpocząć swoim zbolałym stópkom ..

Tylko księżniczka bardzo daleko od domu odeszła i zabłądziła w takie koszmarne miejsce, a i znalazła takie okropieństwo, aby dać odpocząć nóżkom, że aż zgrzyta.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odii Zobacz posta
    hmm... zastanawia mnie jedno. Czesto widze posty Sailora i duzo pozytywnych komentarzy. Niestety nie wiem dlaczego, ale w żadnym z postów ja nie moge zobaczyć zdjęć (nie wyświetlają się) Dlaczego tak się dzieje?
    Niestety z przykroscia stwierdzam, ze czesto mam podobnie - chyba serwer Sailora czasami szaleje. Zazwyczaj wracam 5-10 minut pozniej i po odswiezeniu bangla slicznie.

Edit - oto dowod:
    jasiu@debian:~$ wget http://psychodelic.org/~sailor/gaga/sara/s_PFA4053.jpg
    --12:48:58-- http://psychodelic.org/~sailor/gaga/sara/s_PFA4053.jpg
    => `s_PFA4053.jpg'
    Resolving psychodelic.org... failed: Temporary failure in name resolution.
    jasiu@debian:~$
    Pozdrawiam,
    kaktus
    (fotograf amator - w JPEGach robię)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaktus Zobacz posta
    Niestety z przykroscia stwierdzam, ze czesto mam podobnie - chyba serwer Sailora czasami szaleje. Zazwyczaj wracam 5-10 minut pozniej i po odswiezeniu bangla slicznie.

Edit - oto dowod:
    ale ja wracałem dużo razy i niestety nigdy nie było mi dane zobaczyć zdjęć
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

sailor
    Gość

Domyślnie

przepraszam za klkudniowe klopoty z serwerem .. jzu powinno byc ok
    milego ogladania

Domyślnie

dziwne ze dopiero teraz tu spojrzalem...

super zdjecie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów