Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: sara

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Niestety dość nienaturalnie wygląda ta fotka i pierwsze co mi przyszło do łba, to, to, że to montaż.
    czemu nienaturalnie??

Cytat Zamieszczone przez szmyca Zobacz posta
    Wedłóg mnie za dużo jest tutaj elementów odwracających uwage.
    auć
    jakich na przyklad? co ci nie pasuje w kompozycji?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szmyca Zobacz posta
    Wedłóg mnie za dużo jest tutaj elementów odwracających uwage.
    Nieprawda. Jeśli chodzi o samą matematyczną teorię to żaden z elementów nie odwraca uwagi. Modelka ma sukienkę w kolorze od razu rzucającym się w oczy, jest w mocnym punkcie, podczas gdy owe elementy są szarawe i są wyłącznie w charakterze rekwizytów. Kompozycja jest według mnie bezbłędna - nie ma żadnych elementów niepotrzebnych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    czemu nienaturalnie??

Wiem, że chodziło Ci o kontrast, ale dla mnie jest za duży i według mnie modelka zupełnie nie pasuje do tego kontenera. Gdybym to ja zestawiał, to na pewno unikałbym takich elementów jak ten kontener, bo kontrast i owszem np. z odrapaną ścianą, czy ceglanym murem, murem z kamienia, ale to zestawienie mnie razi. I dlatego pewnie miałem takie skojarzenie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

sailor
    Gość

Domyślnie

bo kontrast i owszem np. z odrapaną ścianą, czy ceglanym murem, murem z kamienia, ale to zestawienie mnie razi.
    czemu zawsze ma byc standardowo z odrapana sciana? i czemu znowu ceglana?.. w koncu zacznie byc nudno ..
    co zlego w kontenerze? czemu nie zlamac standardu odrapanej sciany bialym kontenerem zachowujac rownowage kompozycji?

Domyślnie

jakich na przyklad? co ci nie pasuje w kompozycji?
    Nie wiem co autor mial na mysli, ale ja tez chetnie bym zobaczyl to zdjecie bez grzejnika na dole i po prawej stronie pionowej butli(?). (w pierwszej kolejnosci bez butli - choc wiem, ze ona tam zamyka ladnie naroznik, to uwazam, iz nie zawsze wszyskto musi byc dopowiedziane i ze wszystkich stron ograniczone). Najprawdopodobniej po usunieciu tych elementow bym uznal, ze jednak za pusto, ale dopoki inaczej nie widzialem, to moge sobie probowac wyobrazic, ze byloby jeszcze lepiej

Fajny pomysl ze zdjeciem butow i ten zbiornik - super pasuje kolorystycznie i materialowo do sukienki modelki - tzn. mi idealnie pasuje i sie wlasnie podoba. W moj gust zdjecie trafilo.
    Pozdrawiam,
    kaktus
    (fotograf amator - w JPEGach robię)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaktus Zobacz posta
    ... I nie wiem co chcecie od pozycji modelki - wlasnie ona daje temu zdjeciu "to cos". W moj gust zdjecie trafilo.
    Ano widzisz wygląda tak jakby była doklejona z innej fotki do tego zbiornika (kontenera) i wolałbym żeby lewitowała bez tego brzydkiego sześcianu.
    czemu zawsze ma byc standardowo z odrapana sciana? i czemu znowu ceglana?.. w koncu zacznie byc nudno ..
    co zlego w kontenerze? czemu nie zlamac standardu odrapanej sciany bialym kontenerem zachowujac rownowage kompozycji?
    Nie no, eksperymentować trzeba, ale mówię tylko, ze mnie ten kontener nie pasuje i stanowi w zestawieniu z ideałem modelki taki powalający kontrast, że miałem właśnie takie pierwsze wrażenie.
    NIKON

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A tak to jak widzę podpis "sailor" to już jakoś podświadomie jestem przygotowany na spadnięcie, czyli zapinam pasy, i wrażenie przy oglądaniu już nie takie duże..
    Co nie świadczy bynajmniej o słabej jakości, wręcz przeciwnie, ale po prostu spodziewam się podświadomie czegoś spektakularnego...
    hmmm .. a z jakiej okazji te komplementy?? zaraz ja z krzesla spadne .. :P

sailor
    Gość

Domyślnie

wolałbym żeby lewitowała bez tego brzydkiego sześcianu.
    hmm da sie zrobic ... aczkolwiek to z szescianem pozostanie ..
    ale skoro chcesz z lewitacja .. prosze bardzo

Domyślnie

hmm da sie zrobic ... aczkolwiek to z szescianem pozostanie ..
    ale skoro chcesz z lewitacja .. prosze bardzo
    No i jest klimat, ale wolę lewitację w pozycji Kwiat Lotosu.
    NIKON

sailor
    Gość

Domyślnie

wolę lewitację w pozycji Kwiat Lotosu.
    nei przeginaj .. kwiatu lotosu nie bedize .. zamowienie zlozone zbyt pozno :P

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów