Szukaj
Nieprawda. Jeśli chodzi o samą matematyczną teorię to żaden z elementów nie odwraca uwagi. Modelka ma sukienkę w kolorze od razu rzucającym się w oczy, jest w mocnym punkcie, podczas gdy owe elementy są szarawe i są wyłącznie w charakterze rekwizytów. Kompozycja jest według mnie bezbłędna - nie ma żadnych elementów niepotrzebnych.
Wiem, że chodziło Ci o kontrast, ale dla mnie jest za duży i według mnie modelka zupełnie nie pasuje do tego kontenera. Gdybym to ja zestawiał, to na pewno unikałbym takich elementów jak ten kontener, bo kontrast i owszem np. z odrapaną ścianą, czy ceglanym murem, murem z kamienia, ale to zestawienie mnie razi. I dlatego pewnie miałem takie skojarzenie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Nie wiem co autor mial na mysli, ale ja tez chetnie bym zobaczyl to zdjecie bez grzejnika na dole i po prawej stronie pionowej butli(?). (w pierwszej kolejnosci bez butli - choc wiem, ze ona tam zamyka ladnie naroznik, to uwazam, iz nie zawsze wszyskto musi byc dopowiedziane i ze wszystkich stron ograniczone). Najprawdopodobniej po usunieciu tych elementow bym uznal, ze jednak za pusto, ale dopoki inaczej nie widzialem, to moge sobie probowac wyobrazic, ze byloby jeszcze lepiej
Fajny pomysl ze zdjeciem butow i ten zbiornik - super pasuje kolorystycznie i materialowo do sukienki modelki - tzn. mi idealnie pasuje i sie wlasnie podoba. W moj gust zdjecie trafilo.
Pozdrawiam,
kaktus
(fotograf amator - w JPEGach robię)
Ano widzisz wygląda tak jakby była doklejona z innej fotki do tego zbiornika (kontenera) i wolałbym żeby lewitowała bez tego brzydkiego sześcianu. Nie no, eksperymentować trzeba, ale mówię tylko, ze mnie ten kontener nie pasuje i stanowi w zestawieniu z ideałem modelki taki powalający kontrast, że miałem właśnie takie pierwsze wrażenie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Skontaktuj się z nami