Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: sara

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nei przeginaj .. kwiatu lotosu nie bedize .. zamowienie zlozone zbyt pozno :P
    Nie ma sprawy, to następną razą.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    hmmm .. a z jakiej okazji te komplementy?? zaraz ja z krzesla spadne .. :P
    Przecież wcale nie skomplementowałem. Powiedziałem tylko że spodziewałem się spaść z krzesła a nie spadłem.
    Czyli to nie komplement....

Domyślnie

A ja powiem tak… Niewiele wcześniejszych zdjęć naszego formowego żeglarza lubię…(ogólnie z natury nie cierpię zdjęć studyjnych…, nawet bardzo dobrych heh J ), ale przy pierwszej fotce siedzimy właśnie z kumplami i nie możemy oderwać wzroku…
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

To pierwsze świetne - przepiękne, malarskie zestawienia barw, do tego niebywale atrakcyjna kompozycyja abstrakcyjna. Naprawdę - kawał dobrej fotografii!!!

Domyślnie

No mi się nie podobają. Sailor zrobił setki lepszych (pewnie), a dziesiątki takich, widziałem tu.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MzMarcin Zobacz posta
    A ja powiem tak… Niewiele wcześniejszych zdjęć naszego formowego żeglarza lubię…(ogólnie z natury nie cierpię zdjęć studyjnych…, nawet bardzo dobrych heh J ), ale przy pierwszej fotce siedzimy właśnie z kumplami i nie możemy oderwać wzroku…
    uffff spocilem sie z wrazenia .. ide sie przeniesc na fotel .. bo z krzesla za latwo spasc
    ps. z niestudyjnych masz jescze watek o kradziezy .. co gorzej .. niestudyjnych pewnie niedlugo bedzie wiecej
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To pierwsze świetne - przepiękne, malarskie zestawienia barw, do tego niebywale atrakcyjna kompozycyja abstrakcyjna. Naprawdę - kawał dobrej fotografii!!!
    dziekuje

Domyślnie

hmm... zastanawia mnie jedno. Czesto widze posty Sailora i duzo pozytywnych komentarzy. Niestety nie wiem dlaczego, ale w żadnym z postów ja nie moge zobaczyć zdjęć (nie wyświetlają się) Dlaczego tak się dzieje?
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odii Zobacz posta
    ...Dlaczego tak się dzieje?
    Pewnie masz zbyt restrykcyjnie ustawioną przeglądarkę i firewall-a.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

oczywiście, że świetne

(chyba lepiej by było bez napisów na ścianie i z czystszą podłogą- bez śmieci, ale tylko tak mi sie wydaje)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Pewnie masz zbyt restrykcyjnie ustawioną przeglądarkę i firewall-a.
    akurat nie mam firewalla a przeglądarke mam ustawiona raczej dobrze... akurat tylko zdjęc sailora nie widze :/
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów