Close

Strona 243 z 1914 PierwszyPierwszy ... 1431932332412422432442452532933437431243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 421 do 2 430 z 19131
    Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erro Zobacz posta
    No, niestety mój A7 o numerze seryjnym 3980117 znalazł wczoraj we wrocławiu...
    Dlatego nigdy nie lubiłem Wrocławia - zawsze czułem się w nim zagrożony - nigdy tak się nie czułem w Afryce czy Azji ... tam zawsze jak tylko wjadę ...

Domyślnie

Wyrazy współczucia i ufajmy, że wypłynie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michel71 Zobacz posta
    Erro, współczuję straty...

Popełniłem krótką i niepełną jeszcze recenzję nowego Mitakona 85/1.2: http://per-analogia.blogspot.com/201...mmf12.html?m=1

Zapraszam!
    Super. Mam jednak uwagi:

- strasznie dziwna kolorystyka, jak na zdjęcia "testowe"
    - 50/0.95 to nie jest brat 85/1.2. 85 to szkło pod lustro, gdyby zrobili wersję na Sony E to z pewnością byłby mniejszy
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Super. Mam jednak uwagi:

- strasznie dziwna kolorystyka, jak na zdjęcia "testowe"
    - 50/0.95 to nie jest brat 85/1.2. 85 to szkło pod lustro, gdyby zrobili wersję na Sony E to z pewnością byłby mniejszy
    To nie są zdjecia testowe (takie pozostawiam bez zmian), tylko przykładowe, bo to właściwie recenzja, a nie test. Jak będę miał chwilę, to popodpisuję, które jest nieruszane
    Wiem, ze to szkło pod lustro, widać to po "dupce" jak w niektorych Samyangach. Ale dla użytkownika to bez znaczenia...

Dzieki!

Domyślnie

A możesz Kolbego powiedzieć w jaki sposób doszli do kradziezy ? Pozwoli to na pewno co niektórym uniknąć podobnych sytuacji. Pozdro i wspolczuje

Domyślnie

Sory za t9 z komórki ja swoje a on swoje

Domyślnie

T9 to zło.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Dlatego nigdy nie lubiłem Wrocławia - zawsze czułem się w nim zagrożony - nigdy tak się nie czułem w Afryce czy Azji ... tam zawsze jak tylko wjadę ...
    Bo ja wiem... po przyjeździe z rodzimej Jeleniej Góry poczułem się jakbym przyjechał do prawem stojącej ziemi obiecanej, nawet pomimo faktu że mieszkam na nienajlepszej dzielnicy.

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    T9 to zło.
    +1

Cytat Zamieszczone przez ciszy Zobacz posta
    A możesz Kolbego powiedzieć w jaki sposób doszli do kradziezy ? Pozwoli to na pewno co niektórym uniknąć podobnych sytuacji. Pozdro i wspolczuje
    Sposób banalny, był i nie ma. Dodam, że w knajpie w pełni sił umysłowych. Jedyny sposób to trzymać ręce na fancie nieustannie.
    Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu

Domyślnie

Z ciekawostek, wczoraj zauwazyłem smutnie świecący hot-pixel przy oglądaniu nieba z balkonu. Myślałem że będzie serwis, ale ktoś znalazł sprytne obejście problemu. A7s okresowo uruchamia pixel-mapping, żeby to przyśpieszyć wystarczy ustawić datę w aparacie 2m-ce do przodu, wyłączyć/włączyć aparat - hot/dead pixel "znika" (słychać że robiona jest zdjęcie do remapping-u).
    Ostatnio edytowane przez qbic ; 19-05-2015 o 12:16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qbic Zobacz posta
    Z ciekawostek, wczoraj zauwazyłem smutnie świecący hot-pixel przy oglądaniu nieba z balkonu. Myślałem że będzie serwis, ale ktoś znalazł sprytne obejście problemu. A7s okresowo uruchamia pixel-mapping, żeby to przyśpieszyć wystarczy ustawić datę w aparacie 2m-ce do przodu, wyłączyć/włączyć aparat - hot/dead pixel "znika" (słychać że robiona jest zdjęcie do remapping-u).
    Cenny tip
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 243 z 1914 PierwszyPierwszy ... 1431932332412422432442452532933437431243 ... OstatniOstatni