Szukaj
Wyrazy współczucia i ufajmy, że wypłynie.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
To nie są zdjecia testowe (takie pozostawiam bez zmian), tylko przykładowe, bo to właściwie recenzja, a nie test. Jak będę miał chwilę, to popodpisuję, które jest nieruszane
Wiem, ze to szkło pod lustro, widać to po "dupce" jak w niektorych Samyangach. Ale dla użytkownika to bez znaczenia...
Dzieki!
A możesz Kolbego powiedzieć w jaki sposób doszli do kradziezy ? Pozwoli to na pewno co niektórym uniknąć podobnych sytuacji. Pozdro i wspolczuje
Sory za t9 z komórki ja swoje a on swoje
T9 to zło.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Bo ja wiem... po przyjeździe z rodzimej Jeleniej Góry poczułem się jakbym przyjechał do prawem stojącej ziemi obiecanej, nawet pomimo faktu że mieszkam na nienajlepszej dzielnicy.
+1
Sposób banalny, był i nie ma. Dodam, że w knajpie w pełni sił umysłowych. Jedyny sposób to trzymać ręce na fancie nieustannie.
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
Z ciekawostek, wczoraj zauwazyłem smutnie świecący hot-pixel przy oglądaniu nieba z balkonu. Myślałem że będzie serwis, ale ktoś znalazł sprytne obejście problemu. A7s okresowo uruchamia pixel-mapping, żeby to przyśpieszyć wystarczy ustawić datę w aparacie 2m-ce do przodu, wyłączyć/włączyć aparat - hot/dead pixel "znika" (słychać że robiona jest zdjęcie do remapping-u).
Skontaktuj się z nami