a7II + cv15III
Szukaj
a7II + cv15III
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
kolega to by mi piwo wysłał
A7R kupiłem głownie dlatego, że a7II wciąż dość drogo wychodzi, a Rki można kupić za niezłe pieniądze.
A7 gołe jakoś mnie nie kręci.
czy migawka tak strasznie głośna zobaczymy, niemniej nie wyglada TO najakąś tragedię, co nie znaczy, że nie ma "problemu"
po prawdzie to listonosz ma przynieść Rkę we wtorek, znaczy od środy będę odgrzewał kotlety![]()
Nie ma się co śmiać, dziś rano robiłem zdjęcia na Podpromiu w Rzeszowie i przy drugiej klatce włączył się alarm w zaparkowanych nieopodal samochodach...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
bo aparatem sie nie rzuca w autaps odszczekam jak ciś we wtorek
Kuba,tak przeglądam ebaja w poszukiwaniu szkła i czy dobrze pamietam, że to są twoje foty ?
zobacz na akcję.
http://www.ebay.co.uk/itm/50mm-f-0-9...item35e4b23f60
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 16-08-2015 o 18:08
cichy Ty tez tu? A miał być niszowy aparacik
Troche wyolbrzymiacie ten dźwięk ... Mi sie podoba .. W tłumie zawsze rozpoznam swojaka
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 16-08-2015 o 18:08
Bo cieszę sie ze zaczyna sie zbierać stara ekipamój wpis był wyrazem uciechy
![]()
no myśle![]()
Robert, jakoś tak wychodzi, że kupuję takie aparaty jak Ty, ale do Waszej radosnej drużyny pod wezwaniem Sonyalfa nie dołączę =)
Ty jesteś już wystarczająco radosny, więc nie musisz.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami