Close

Strona 16 z 80 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 800

Wątek: Lightroom 6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    Jest wyraźnie napisane na stronie:
    Jeśli dobrze wyczytałem - możesz kupić wersję elektroniczną na stronie adobe, pobrać CC, wklepać ów kod i będziesz miał LR6.
    Strona Adoba strasznie nieczytelna. Gdzie mogę kupić tą wersję elektroniczną ? Mógłbyś podać jakieś linki, bo jedyne co mi się pojawia przy kliknięciu w Kup teraz to wersje subskrybowane.
    D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
    PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paveu Zobacz posta
    Strona Adoba strasznie nieczytelna. Gdzie mogę kupić tą wersję elektroniczną ? Mógłbyś podać jakieś linki, bo jedyne co mi się pojawia przy kliknięciu w Kup teraz to wersje subskrybowane.
    Prawda też miałem problem:

https://www.adobe.com/pl/products/ca...opular_pl.html

Tu z listy Lightroom 6 i jeśli upgrade to tam musisz edytować w koszyku "produkt" czy coś i wyłącz adblocki itd bo mi nie chciało zapisać zmian z włączonymi.
    D7100 T11-16 S18-35 T60 T90 S50-150 OS dużo planów Parę zdjęć na fejsie

Domyślnie

Adobe, Menu, wszystkie produkty, Kup, Wybierz Produkt, Dodaj do Koszyka
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Gdyby ktos chcial roczny CC za 99$:
    http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...=3795143803&O=
    Korci mnie ta promocja - orientujecie się, czy kupiony kod zadziała z moim, polskim, kontem Adobe CC?
    Trochę bloguję.

Domyślnie

Powinien - ja mam konto amerykanskie, a zadzialal kod kupiony w EU.
    Ale to dla wersji pudelkowej.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DR_DRE Zobacz posta
    Prawda też miałem problem:

https://www.adobe.com/pl/products/ca...opular_pl.html

Tu z listy Lightroom 6 i jeśli upgrade to tam musisz edytować w koszyku "produkt" czy coś i wyłącz adblocki itd bo mi nie chciało zapisać zmian z włączonymi.
    Dzięki za linka. Niestety jedyną formą płatności (i to w euro) jest tam karta kredytowa lub PayPal. Nie mam ani jednego, ani drugiego. Czy to będzie jedyne źródło gdzie można będzie kupić LR6 ? A jak wygląda sprawa u oficjalnych, polskich resellerów Adobe ? Orientował się ktoś już ?
    D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
    PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.

Domyślnie

Przeciez ktos podawal info powyzej - beda wersje fizyczne w sklepach.
    Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...

Domyślnie

Dzięki za linka. Niestety jedyną formą płatności (i to w euro) jest tam karta kredytowa lub PayPal. Nie mam ani jednego, ani drugiego. Czy to będzie jedyne źródło gdzie można będzie kupić LR6 ? A jak wygląda sprawa u oficjalnych, polskich resellerów Adobe ? Orientował się ktoś już ?
    Człowieku zaczekaj kilka dni, poużywaj triala, do jego końca na pewno pojawi się wersja w polskich sklepach...

Domyślnie

problem - piorko od tabletu. przytrzymane dluzej powoduje pojawienie sie menu. zawiesza to na ulamek sekundy mozliwosc malowania. w 5 tego nie bylo. w 6 nie umiem sie tego pozbyc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JED Zobacz posta
    Powinien - ja mam konto amerykanskie, a zadzialal kod kupiony w EU.
    Ale to dla wersji pudelkowej.
    Jeszcze chwilę temu ktoś pisał, że z Izraela kupił i też mu zadziałało, ale tutaj się nie dziwię... A na karcie towaru i potem w koszyku pojawiło się takie oto info:
    Wychodzi na to, że z promocji w B&H nici, jeśli nie mieszkasz w jedynym słusznym kraju. Jak zwykle u Adobiego :-/
    Trochę bloguję.

Strona 16 z 80 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów