Close

Strona 16 z 26 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 252
    Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ale dyskusja... przeciez wystarczy spytac kierowce sciganego pojazdu ile mial na budziku...

Dla mnie tez pomiar predkosci radiowozu do udowodnienia komus, ze przekroczyl predkosc wlasnym pojazdem jest troche slabym pomyslem...

Mikro OT, pytanie co jest gorsze - zlapanie laserem (czyli jeden krotki pomiar wskazujacy predkosc w danym momencie) czy przekroczenie sredniej na danym odcinku... bo przeciez w tym drugim przypadku mozna wielokrotnie lamac przepisy jadac momentami za szybko, ale srednia mozna sobie zrobic ponizej limitu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    co jest gorsze - zlapanie laserem (czyli jeden krotki pomiar wskazujacy predkosc w danym momencie) czy przekroczenie sredniej na danym odcinku... bo przeciez w tym drugim przypadku mozna wielokrotnie lamac przepisy jadac momentami za szybko, ale srednia mozna sobie zrobic ponizej limitu
    Tym bardziej, że montowane w Polsce urządzenia do pomiaru odcinkowego rejestrują pojazdy z przodu, więc motocykliści zdecydowanie wolą je od innych
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Tym bardziej, że montowane w Polsce urządzenia do pomiaru odcinkowego rejestrują pojazdy z przodu, więc motocykliści zdecydowanie wolą je od innych
    Ja na motocyklistów jeżdżących 100 km/h na 50-tce itp to zamiast lasera użyłbym kolczatki albo linki w poprzek drogi...
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To nie bede pytal co bys robil z rowerzystami...

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    To nie bede pytal co bys robil z rowerzystami...
    Tymi, którzy jeżdżą 100km/h? Im już nic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Ja na motocyklistów jeżdżących 100 km/h na 50-tce itp to zamiast lasera użyłbym kolczatki albo linki w poprzek drogi...
    Ja jestem dopiero na 40, więc mam jeszcze 10 lat spokoju.
    Nie spodziewałem się po Tobie takiego debilnego tekstu...
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Tymi, którzy jeżdżą 100km/h? Im już nic
    Nie, ogolnie... Przeciez rowerzysci to cale ZUO tego swiata ale ok, nie robmy OT.

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Ja jestem dopiero na 40, więc mam jeszcze 10 lat spokoju.
    Nie spodziewałem się po Tobie takiego debilnego tekstu...
    Debilnego? Ja najzwyczajniej wyrażam swoją opinię o debilach na motorach, którzy stwarzają zagrożenie dla życia i zdrowia innych uczestników ruchu.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To nie bylo wyrazenie opinii (bo tej mozna sie tylko domyslac po Twoim wpisie), a podanie sposobu na zrobienie komus krzywdy Poza tym zapomniales o debilach w osobowkach, dostawczakach, ciezarowkach, tramwajach, autobusach, lodkach, statkach, samolotach, smiglowcach, itd... zabraknie Ci kolczatek i linek

Domyślnie

Jeżeli Twoim zdaniem adekwatna jest kara śmierci za wykroczenia drogowe, to ja nie widzę tematu do rozmowy.
    Jak radzi Shao - koniec OT.

Strona 16 z 26 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów