Close

Strona 17 z 26 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 252

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Debilnego? Ja najzwyczajniej wyrażam swoją opinię o debilach na motorach, którzy stwarzają zagrożenie dla życia i zdrowia innych uczestników ruchu.
    Wyłącz tv, włącz mózg.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matbe Zobacz posta
    Wyłącz tv, włącz mózg.
    Wystarczy, że widziałem skutki wypadków spowodowanych przez tych szajbusów. Nie mam telewizora
    Oczywiście nie wszyscy motocykliści są debilami, są tacy, którym wystarczy tor wyścigowy.
    Zdradziłem Nikona na rzecz Sony,ale sentyment o forum pozostał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Jeżeli Twoim zdaniem adekwatna jest kara śmierci za wykroczenia drogowe, to ja nie widzę tematu do rozmowy.
    Jak radzi Shao - koniec OT.
    Przecież w wielu przypadkach taka kara jest. Można by rzec, że wielu nieprzestrzegających bezpieczeństwa w ruchu drogowym samemu sobie taka karę wymierza.

Domyślnie

Owszem, jednak zdecydowana większość motocyklistów powodujących wypadek ginie sama, a zdecydowana większość tak zachowujących się kierowców samochodów zabija innych.
    Debil na drodze jest debilem, nie ważne czym jedzie. Dotyczy to też pieszych.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !agrest Zobacz posta
    debil na drodze jest debilem, nie ważne czym jedzie. Dotyczy to też pieszych.
    Amen!

EDIT: Koniec OT o debilach, wracamy do radarow i pomiarow
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 14-01-2015 o 12:30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matbe Zobacz posta
    Wyłącz tv, włącz mózg.
    Natura wytworzyła w organizmach żywych różne mechanizmy. Jednym z nich jest instynkt samozachowawczy. Mechanizm ten determinuje unikanie zagrożeń i unikanie wrogiego środowiska. Unikanie zagrożeń, to nie jest stwarzanie zagrożeń samemu, a unikanie miejsc i sytuacji, gdzie takie zagrożenia są.
    Pojawił się również człowiek, który w swym geniuszu wymyślił, że instynkt samozachowawczy można zastąpić dekretami, przepisami i przerzucaniem odpowiedzialności na innych w ramach tych przepisów. Wielu było święcie o tym przekonana i nie ma już ich na tym świecie, bo natura nie uznaje ludzkich praw i eliminuje pewne osobniki, które nie respektują jej zasad.
    Ostatnio edytowane przez freefly ; 14-01-2015 o 12:40 Powód: literówka

Domyślnie

Shao a co Ty robisz w moim wątku ; )
    Chcesz się dorzuć do mandatu ? Tak?
    Nikon Fx

Domyślnie

Czy ktoś ma linka do procedur obowiązujących policjanta podczas zatrzymania do kontroli drogowej ( lub wystawienia mandatu za przekroczenie prędkości ), procedur pomiaru prędkości za pomocą ręcznych radarów ( interesuje mnie najbardziej Iskra ) ?
    Wiem, że były jakieś kłopoty z Iskrami ( brak homologacji, czy dopuszczenia do użytkowania ), podobno pokazywały również znaczne prędkości przy zaparkowanych samochodach.
    Bardzo proszę o informacje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Wiem, że były jakieś kłopoty z Iskrami ( brak homologacji, czy dopuszczenia do użytkowania ), podobno pokazywały również znaczne prędkości przy zaparkowanych samochodach.
    Bardzo proszę o informacje.
    http://tinyurl.com/l74cqxx
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A o nowelizacji w prawie dot. mandatów słyszeli? Od razu wszyscy będziemy grzecznie jeździć.
    http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ceny...l-7232029.html
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 17 z 26 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów