Szukaj
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Zamiast robić zdjęcia wolisz liczyć czyjeś "żale" w wątku poświęconym wadzie aparatu? Robisz to zawodowo? I ciekawe czy tak skrupulatnie policzyłeś własne wpisy - w wątku poświęconym wadzie - o tym że ty nie widzisz problemu.
nie będę kolegom "leikowcom" tu zaśmiecał z tego powodu tematu - twojego przyniesienia go tutaj - więc się wyprowadzę, abyś nie mącił i tu.
Właściciele Leik też z tego skorzystają, bo najlepiej jest wśród samych swoich
.
Ostatnio edytowane przez Bach ; 07-01-2015 o 01:41
Z innej beczki - widzieliście podwyżki cen w Leica Store? Trochę kosmos się zrobił - niektóre szkła zdrożały mooooocnoooo... Najwięcej podniesiony ceny lux'ów, (średnio o ok 4k zł), a nowy noct podrożał o 6k zł...Najlepsze bo body M240 zamiast tanieć od premiery to zdrożało z 26500 na 29000
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
Muszą sobie odbić za bezpłatną wymianę korodujących matryc.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
U mnie w monachijskim Leikaszopie do 12 stycznia ceny nie tylko stoją, ale wręcz na wszystkie aparaty i obiektywy jest upust 250 eurosów. Brać, wybierać, przebierać.
Ja nie kupuję, ponieważ nie potrzebuję cyfrowego aparatu, żeby mi dawał analogowy look. Analogowy look mam z analogowej Leiki, a nawet dwóch.![]()
Też tak typowałem, ale okazało się, że odwrotnie. Tyle w temacie "magii" CCD(chyba, że autorowi się pliki pomieszały)
Warte mal ab
Leica hat für nächstes Jahr den 1. Januar 2015 eine massive Preiserhöhung für mehrere Produkte angekündigt.
Der Artikel Preiserhöhung für Leica M Kameras und Objektive erschien zuerst im Das deutsche Leica Forum Blog.
Ostatnio edytowane przez Cooder ; 07-01-2015 o 16:00
Tak, ale dopiero po 12 stycznia, a na razie można szaleć.
Ja sobie kupię cyfrową Leikę dopiero wtedy, jak zrobią seryjny wariant "Edycji 60" bez ekranika i z instrukcją obsługi zredukowaną do ca. 60 stron. Takie coś mi się podoba. Szpasfaktor byłby bardzo bliski szpasfaktorowi M3.![]()
Ostatnio edytowane przez JacekB ; 07-01-2015 o 16:28
Skontaktuj się z nami