Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 50

Wątek: Busko

Domyślnie

Nie chodzi o to, ze strzelona zza zaluzji choc i to jest mankamentem, po prostu fota nie przedstawia nic co by sie wiazalo z krajobrazem. Ulice Buska znaki drogowe, szyldy sklepowe, reklamy to nie sa typowe elementy krajobrazu. Rownie dobrze mozna by zrobic przez dziurke od klucza i tez by byl krajobraz
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 08-11-2014 o 01:12 Powód: interpunkcja, "poprostu"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    Swider to ty nie zrozumiales. To ,ze wedlug Ciebie miesci sie w definjcji pejzazu to jest twoje subiektywne odczucie,nie jestes w tej kwestii wyrocznia,wedlug wielu ludzi z forum nie miesci sie jednak wiec niewiem skad uzurpowanie sobie prawa do decydowania za wszystkich forumowiczow.
    Nie wg mnie, a wg ściśle określonej definicji. To nie jest moje subiektywne odczucie czy widzimisię tylko stwierdzenie faktu. Spierasz się ze mną bezsensownie, bo w tym sporze twierdzisz, że czarne jest białe. Jeszcze raz apeluję, nie zawężajmy pojęcia pejzażu do zdjęcia z wycieczki na Czerwone Wierchy albo Morskie Oko.

Idac tym tokiem rozumowania ,ze zdjecie nie dokonca pasuje do danej kategorii a autor z premedytacja je wrzuca do takiego a nie innego dzialu mozna wywnioskowac ,ze w zasadzie kazde zdjecie pasuje do dzialu ktory autor sobie umysli.
    Wnioski wysnułeś fatalne. Naprawdę muszę tłumaczyć co znaczy świadomy fotograf z dorobkiem, a co żółtodziób? Czym jest zdjęcie wpisujące się w kategorię, choć może czasem niedosłownie czy nie do końca idealnie, a czym przypadkowo wrzucona fotka?

Ulice Buska znaki drogowe ,szyldy sklepowe,reklamy to nie sa typowe elementy krajobrazu.
    Jak najbardziej są -- patrz weduta, o której widać nigdy nie słyszałeś.

Rownie dobrze mozna by zrobic przez dziurke od klucza i tez by byl krajobraz
    Tak.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Wojtek, Hell and Demnation! Nie napisałeś, czy zdjęcie podoba Ci się, czy nie! ;P
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Widze ,ze dalsza dyskusja nie ma sensu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mam Was!
    Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.
    Mnie się podoba, ale moje słowa za chwilę mogą wylądować w koszu, bo "podoba mi się" jest za krótkim komentarzem

Widze ,ze dalsza dyskusja nie ma sensu
    Masz rację. Nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Mnie się podoba, ale moje słowa za chwilę mogą wylądować w koszu, bo "podoba mi się" jest za krótkim komentarzem
    Tomku, zawsze pozostaje Ci "autoban" - takie moderatorskie seppuku...
    Dziękuję!
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Wojtek, Hell and Demnation! Nie napisałeś, czy zdjęcie podoba Ci się, czy nie! ;P
    Odpowiem dyplomatycznie, widziałem Twoje dużo lepsze. Na tym wrzuconym… gdyby pokazany fragment miasta zalewała złota fala światła poranka, w zestawieniu z jeszcze ciemnym pokojem biura -- byłoby cudownie -- to słoneczko odbijające się w oknie, jakoś tak… trochę za mało dla mnie.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Dziękuję!
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Dla mnie jest coś przykuwającego uwagę (wartego uwiecznienia i obejrzenia) w tej niewielkiej wysepce ciepła otoczonej zimnem zwykłego poranka.

Ps.

Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać - do Vienko:

- co do krajobrazu, jego definicji np. klik

- na Forum, inaczej niż na niektórych innych portalach, krajobraz miejski nie został zespolony z działem "architektura".

Domyślnie

mcleod dziekuje ci, ze mi to wyjasniles bo do tej pory nie wiedzialem, jestes wielki i przyszlosc na forum przed toba wspaniala

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów