skoro moderator dba o klarownosc watkow i dzialow to on powinien zdecydowac,ja tylko wyrazilem swoja opinie i chcialem uzyskac odpowiedz
przykro mi ,ze na twoim watku ale nieznam innej mozliwosci kontaktu z moderatorem
pozdrawiam
Szukaj
skoro moderator dba o klarownosc watkow i dzialow to on powinien zdecydowac,ja tylko wyrazilem swoja opinie i chcialem uzyskac odpowiedz
przykro mi ,ze na twoim watku ale nieznam innej mozliwosci kontaktu z moderatorem
pozdrawiam
I Ty to piszesz na poważnie, mając konto od ponad 3 lat, prawie 400 postów oraz listę moderatorów i link do regulaminu przed oczami? Bój się... admina!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Co prawda nie jestem adminem, a jedynie zielonym ludkiem, ale śpieszę tłumaczyć… Zamieszczona fotografia jak najbardziej mieści się w definicji pejzażu -- jest to krajobraz miejski. A że zrobiony przez okno przysłonięte żaluzjami? Taka konwencja.
Dodam, że autor to fotograf doświadczony, który wrzuca swoje zdjęcia do wybranych działów nieprzypadkowo, a z rozwagą i premedytacją. Niekiedy bawiąc się zależnościami zdjęcie-tytuł-dział, chce uwypuklić differentia specifica zdjęcia. Co prawda kiedyś miał chwilowe problemy z istotą fotografii reportażowej/streetu, ale to już przeszłość.
Trzecia rzecz… Są na forum fotografie, których niekiedy nie da się jednoznacznie skatalogować. Wtedy raczej zostawiamy je w działach macierzystych.
Bo mogę?![]()
Mam Was!
Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.
Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Nic się nie dzieje, puste ulice, słońce wschodzi a małe miasto jeszcze śpi.
Chyba tylko jeden fotograf nie śpi, ale nie wiadomo czy spać nie mógł, czy też czekał aby uwiecznić ten moment, czy też dopiero co wrócił z roboty/imprezy i przypadkiem wschodzące słońce zauważył...
To widzę.
Ze fotograf zacny to nie ulega watpliwosci, ale ja obstaje przy swoim, nie moze byc tak na forum zeby jednych fotki byly przesuwane do innych dzialow a drugim nie bo zacni i zasluzeni, powinna byc rownosc dla wszystkich
Proszę stosować spacje po znakach interpunkcyjnych. FHR
Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-11-2014 o 12:10 Powód: "opstaje", "przesowane"
Witaj Wojtku,
stwierdzenie "podoba się" lub "nie", nie jest w stanie wykazać uczuć, które człowiekiem miotają przy oglądaniu Twoich przemyślanych zdjęć. Świadomie piszę "przemyślanych", gdyż mam nieodparte wrażenie, iż cały czas czynisz powyższe w sposób świadomy i celowy.
Reasumując, Twoje zdjęcia zawsze mnie przede wszystkim intrygowały. Intrygowały jednak w płaszczyźnie zainteresowania Twą niewątpliwie nader zacną osobą.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami