Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Busko

Domyślnie

skoro moderator dba o klarownosc watkow i dzialow to on powinien zdecydowac,ja tylko wyrazilem swoja opinie i chcialem uzyskac odpowiedz
    przykro mi ,ze na twoim watku ale nieznam innej mozliwosci kontaktu z moderatorem
    pozdrawiam

Domyślnie

I Ty to piszesz na poważnie, mając konto od ponad 3 lat, prawie 400 postów oraz listę moderatorów i link do regulaminu przed oczami? Bój się... admina!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    czy krajobraz to odpowiedni dzial do wrzucania tego rodzaju fot?
    pytanie kieruje do admina
    Co prawda nie jestem adminem, a jedynie zielonym ludkiem, ale śpieszę tłumaczyć… Zamieszczona fotografia jak najbardziej mieści się w definicji pejzażu -- jest to krajobraz miejski. A że zrobiony przez okno przysłonięte żaluzjami? Taka konwencja.

Dodam, że autor to fotograf doświadczony, który wrzuca swoje zdjęcia do wybranych działów nieprzypadkowo, a z rozwagą i premedytacją. Niekiedy bawiąc się zależnościami zdjęcie-tytuł-dział, chce uwypuklić differentia specifica zdjęcia. Co prawda kiedyś miał chwilowe problemy z istotą fotografii reportażowej/streetu, ale to już przeszłość.

Trzecia rzecz… Są na forum fotografie, których niekiedy nie da się jednoznacznie skatalogować. Wtedy raczej zostawiamy je w działach macierzystych.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Bla, bla, bla...
    Wojtku, dlaczego napisałeś "bla, bla, bla..." w moim wątku?

Snoblesse oblige:

Domyślnie

Bo mogę?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Wojtku, dlaczego napisałeś "bla, bla, bla..." w moim wątku?

Bo jest Najzieleńszy z zielonych

Domyślnie

Mam Was!
    Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.

Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
    Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.
    Snoblesse oblige:

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Nic się nie dzieje, puste ulice, słońce wschodzi a małe miasto jeszcze śpi.
    Chyba tylko jeden fotograf nie śpi, ale nie wiadomo czy spać nie mógł, czy też czekał aby uwiecznić ten moment, czy też dopiero co wrócił z roboty/imprezy i przypadkiem wschodzące słońce zauważył...
    To widzę.

Domyślnie

Ze fotograf zacny to nie ulega watpliwosci, ale ja obstaje przy swoim, nie moze byc tak na forum zeby jednych fotki byly przesuwane do innych dzialow a drugim nie bo zacni i zasluzeni, powinna byc rownosc dla wszystkich

Proszę stosować spacje po znakach interpunkcyjnych. FHR
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 06-11-2014 o 12:10 Powód: "opstaje", "przesowane"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mam Was!
    Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.

Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
    Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.
    Witaj Wojtku,
    stwierdzenie "podoba się" lub "nie", nie jest w stanie wykazać uczuć, które człowiekiem miotają przy oglądaniu Twoich przemyślanych zdjęć. Świadomie piszę "przemyślanych", gdyż mam nieodparte wrażenie, iż cały czas czynisz powyższe w sposób świadomy i celowy.
    Reasumując, Twoje zdjęcia zawsze mnie przede wszystkim intrygowały. Intrygowały jednak w płaszczyźnie zainteresowania Twą niewątpliwie nader zacną osobą.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów