Eee tam ! W tamtych latach trudno było znaleźć kawałek ulicy bez plakatu na temat PZPR i jego osiągnięć...
Szukaj
Eee tam ! W tamtych latach trudno było znaleźć kawałek ulicy bez plakatu na temat PZPR i jego osiągnięć...
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Tu nie chodzi o jad,stare casy,zart czy cokolwiek innego ,nie oceniam tez zdjecia merytorycznie- niemniej uwazam,ze krajobraz nie jest odpowiednim dzialem dla tego rodzaju fot
Chciałbym, ale jakoś nie mogę uwierzyć.
Jednak, skoro znów nie mogłeś się powstrzymać, aby skomentować moje zdjęcie, rozwiń i napisz, proszę, co takiego żartobliwego jest w sfotografowanym przez żaluzje odbiciu zachodzącego słońca?
Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to fakt, że kamienie w zupie mlecznej są dużo bardziej ponure.
PS Może być w dalszym ciągu "bez jadu".![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Tobie bez jadu jednak się nie udało. Szkoda czasu na przepychanki z tobą.
Powiedziałbym, że w ogóle szkoda czasu na przepychanki.![]()
Snoblesse oblige:
Z tym się zgodzę i możemy na tym poprzestać.
Dyskusja odbiega od tematu przewodniego mi chodzi o to ,ze admin jest nieobiektywny i jednym przenosi posty jako niezgodne z dzialem krajobraz do innego dzialu a innym nie
prosze o odpowiedz
Skoro naprawdę chcesz zadać pytanie adminowi, to może napisz do niego, zamiast pisać w moim wątku, czyli praktycznie do mnie?
Poza tym Jarek czyli fomag nie zajmuje się takimi rzeczami, od tego są moderatorzy.
A przy okazji, to gdzie wg Ciebie powinno być to zdjęcie? W Architekturze?
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami