Dyskusja odbiega od tematu przewodniego mi chodzi o to ,ze admin jest nieobiektywny i jednym przenosi posty jako niezgodne z dzialem krajobraz do innego dzialu a innym nie
prosze o odpowiedz
Szukaj
Dyskusja odbiega od tematu przewodniego mi chodzi o to ,ze admin jest nieobiektywny i jednym przenosi posty jako niezgodne z dzialem krajobraz do innego dzialu a innym nie
prosze o odpowiedz
Skoro naprawdę chcesz zadać pytanie adminowi, to może napisz do niego, zamiast pisać w moim wątku, czyli praktycznie do mnie?
Poza tym Jarek czyli fomag nie zajmuje się takimi rzeczami, od tego są moderatorzy.
A przy okazji, to gdzie wg Ciebie powinno być to zdjęcie? W Architekturze?
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
skoro moderator dba o klarownosc watkow i dzialow to on powinien zdecydowac,ja tylko wyrazilem swoja opinie i chcialem uzyskac odpowiedz
przykro mi ,ze na twoim watku ale nieznam innej mozliwosci kontaktu z moderatorem
pozdrawiam
I Ty to piszesz na poważnie, mając konto od ponad 3 lat, prawie 400 postów oraz listę moderatorów i link do regulaminu przed oczami? Bój się... admina!![]()
Snoblesse oblige:
Bo mogę?![]()
Mam Was!
Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.
Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.![]()
Snoblesse oblige:
Witaj Wojtku,
stwierdzenie "podoba się" lub "nie", nie jest w stanie wykazać uczuć, które człowiekiem miotają przy oglądaniu Twoich przemyślanych zdjęć. Świadomie piszę "przemyślanych", gdyż mam nieodparte wrażenie, iż cały czas czynisz powyższe w sposób świadomy i celowy.
Reasumując, Twoje zdjęcia zawsze mnie przede wszystkim intrygowały. Intrygowały jednak w płaszczyźnie zainteresowania Twą niewątpliwie nader zacną osobą.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami