Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Wątek: Busko

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dyskusja odbiega od tematu przewodniego mi chodzi o to ,ze admin jest nieobiektywny i jednym przenosi posty jako niezgodne z dzialem krajobraz do innego dzialu a innym nie
    prosze o odpowiedz

Domyślnie

Skoro naprawdę chcesz zadać pytanie adminowi, to może napisz do niego, zamiast pisać w moim wątku, czyli praktycznie do mnie?
    Poza tym Jarek czyli fomag nie zajmuje się takimi rzeczami, od tego są moderatorzy.
    A przy okazji, to gdzie wg Ciebie powinno być to zdjęcie? W Architekturze?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

skoro moderator dba o klarownosc watkow i dzialow to on powinien zdecydowac,ja tylko wyrazilem swoja opinie i chcialem uzyskac odpowiedz
    przykro mi ,ze na twoim watku ale nieznam innej mozliwosci kontaktu z moderatorem
    pozdrawiam

Domyślnie

I Ty to piszesz na poważnie, mając konto od ponad 3 lat, prawie 400 postów oraz listę moderatorów i link do regulaminu przed oczami? Bój się... admina!
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Bo mogę?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Mam Was!
    Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.

Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
    Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mam Was!
    Skoro obaj możecie, to możecie też napisać coś o zdjęciu. Może być tylko podoba się/nie podoba się.

Bo jeśli chodzi o mnie, jest to jedno z moich ulubionych z tamtego okresu, podoba mi się niezmiennie i jestem z niego dumny.
    Jednak okazuje się, że większość odbiorców kompletnie nie podziela mojego zachwytu.
    Witaj Wojtku,
    stwierdzenie "podoba się" lub "nie", nie jest w stanie wykazać uczuć, które człowiekiem miotają przy oglądaniu Twoich przemyślanych zdjęć. Świadomie piszę "przemyślanych", gdyż mam nieodparte wrażenie, iż cały czas czynisz powyższe w sposób świadomy i celowy.
    Reasumując, Twoje zdjęcia zawsze mnie przede wszystkim intrygowały. Intrygowały jednak w płaszczyźnie zainteresowania Twą niewątpliwie nader zacną osobą.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Mam Was!
    Mnie się podoba, ale moje słowa za chwilę mogą wylądować w koszu, bo "podoba mi się" jest za krótkim komentarzem

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    Widze ,ze dalsza dyskusja nie ma sensu
    Masz rację. Nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Mnie się podoba, ale moje słowa za chwilę mogą wylądować w koszu, bo "podoba mi się" jest za krótkim komentarzem
    Tomku, zawsze pozostaje Ci "autoban" - takie moderatorskie seppuku...
    Dziękuję!
    Snoblesse oblige:

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów