Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 50

Wątek: Busko

Domyślnie

jesli "kowalski" wrzuci fote odbiegajaca od dzialu,to wszyscy go schustacie i fota zostanie przeniesiona do innego dzialu.Nie moze byc tak,ze sa rowni i rowniejsi,uwazam ,ze zasady forum powinny byc takie same dla wszystkich uczestnikow forum niezaleznie od tego jaki poziom reprezentuja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Intrygowały jednak w płaszczyźnie zainteresowania Twą niewątpliwie nader zacną osobą.
    Dziękuję!
    Przestrzegam jednak przed pochopnym przeszacowywaniem mojej osoby, bo może się okazać, że jest ona tylko zakamuflowanym trollem i spamerem, i niczym ponadto...

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    jesli "kowalski" wrzuci fote odbiegajaca od dzialu,to wszyscy go schustacie i fota zostanie przeniesiona do innego dzialu.Nie moze byc tak,ze sa rowni i rowniejsi,uwazam ,ze zasady forum powinny byc takie same dla wszystkich uczestnikow forum niezaleznie od tego jaki poziom reprezentuja
    Nie ma co, konsekwentnie nakręcasz mi oglądalność.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

ktos musi a chetnych na forum nie widac

Domyślnie

Kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem, więc się zacytuję i zaznaczę co najważniejsze:
    Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Zamieszczona fotografia jak najbardziej mieści się w definicji pejzażu
    Czyli dyskusję o przenoszeniu moglibyśmy zamknąć już na tym etapie.

Celowo dodałem jeszcze, że jeśli jednak fotografia nie do końca pasuje do danej kategorii, ale autor…
    […] wrzuca swoje zdjęcia do wybranych działów nieprzypadkowo, a z rozwagą i premedytacją.
    … to również zmienia postać rzeczy i postrzeganie wątku zdjęciowego.

Kończąc, wspomniałem o trzecim przypadku:
    Są na forum fotografie, których niekiedy nie da się jednoznacznie skatalogować. Wtedy raczej zostawiamy je w działach macierzystych.
    Nie potrafię klarowniej wyjaśnić dyskutowanej kwestii. Nie wiem czy to problem z wąskim definiowaniem pojęcia pejzażu, czy brak chęci zrozumienia zagadnienia, ale sprawa moim zdaniem jest dość prosta. Nie chcę obrażać forumowych pejzażystów, jednak krajobraz, to nie tylko kamyczki w rozmemłanej wodzie czy ładny górski widoczek. Pejzaż, to całkiem pojemna dziedzina fotografii -- trzeba tylko poszerzyć horyzonty.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Swider to ty nie zrozumiales. To ,ze wedlug Ciebie miesci sie w definjcji pejzazu to jest twoje subiektywne odczucie,nie jestes w tej kwestii wyrocznia,wedlug wielu ludzi z forum nie miesci sie jednak wiec niewiem skad uzurpowanie sobie prawa do decydowania za wszystkich forumowiczow.Jesli uwazasz ze sie miesci masz do tego prawo jak najbardziej ale mozesz napisac,ze wedlug Ciebie sie miesci a nie decydowac za wszystkich i wrzucac wszystkich do jednego kociolka.Idac tym tokiem rozumowania ,ze zdjecie nie dokonca pasuje do danej kategorii a autor z premedytacja je wrzuca do takiego a nie innego dzialu mozna wywnioskowac ,ze w zasadzie kazde zdjecie pasuje do dzialu ktory autor sobie umysli. Wielu ludziom przeniesiono zdjecia z kategorii krajobraz a skad moderator mogl wiedziec czy autor nie wrzucil tego zdjecia z premedytacja bo niewiadomo bylo do jakiej kategori je zakfalifikowac.Moze warto by bylo wykreowac nowa kategorie zdjec na forum jesi autor bylby niedokonca pewny gdzie wrzucic zdjecie to wrzuczlby wlasnie tam

Domyślnie

wedlug wielu ludzi z forum
    Jeju! Jątrzysz, bełkoczesz, marudzisz, bruzdzisz, psujesz. Piszesz w liczbie mnogiej a jesteś sam jeden. Proszę, skończ Waść, jest tyle mozliwości a Ty musisz jęczeć akurat u Woytka

Domyślnie

adwokat sie znalazl
    A czy mógłbyś napisać dlaczego to zdjęcie nie mieści się w "krajobrazie"?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wedlug mnie to powinno byc umieszczone w dziale "reportaz" lub "architektura" lub "inne"nie ma tu kompletnie nic co by sie wiazalo z krajobrazem,Andzrzej nie dostrzegasz tego?

przeciez Ty jestes wiodacym jesli chodzi o krajobraz. Teraz ja odwroce pytanie,podaj prosze powody dla ,ktorych ta fota powinna byc umeiszczona w kategorii "krajobraz"
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-11-2014 o 20:10 Powód: łączenie

Domyślnie

Wedlug mnie to powinno byc umieszczone w dziale "reportaz" lub "architektura" lub "inne"nie ma tu kompletnie nic co by sie wiazalo z krajobrazem,Andzrzej nie dostrzegasz tego?
    Przykro mi, ale nie dostrzegam. To, że fotka trzepnięta jest zza żaluzji niczego nie zmienia, równie dobrze można mieć pretensje do zdjęć zrobionych zza np. filtra ND400. Napisałeś gdzie powinna byś umieszczona Wojtkowa fotka, w dalszym ciągu nie mówisz dlaczego.
    LED ZEPPELIN

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów