Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Domyślnie Bielizna termoaktywna

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    ... UnderArmour ma linie "heatgear" i "coldgear" Na lato z linii "kiedy jest gorąco" - doskonałe włókno dające wręcz uczucie chłodu, równie świetnie spisuje ODLO Light Cool, lub się Adidasa "cooldwear" - znacznie lepsze efekty niz tradycyjny coolmax. No i właściwości antybakteryjne - jony srebra itp - to działa, nie cuchnie ale kosztuje - podkoszulka od 100 do 400 nawet plenów. No i niestety jak kupisz teraz na wyprzedaży - to raczej WARM .

Mozna dostać jeszcze Warmy na sporych przecenach z ubiegłorocznych modeli.
    No i zakupiony HeatGear Longsleeve Compression T-Shirt Undear Armour za 50 zł. Wczoraj przeszła ostry, 3 godzinny trening. Wielu ludzi dookoła ćwiczy w tych ciuchach, chwaląc je jako rzeczy nie do zajechania. Ja jednak pamiętałem je jako bardzo kosztowne a tu proszę, niespodzianka Bardzo dobrze wydane pieniądze i juz zamawiam kolejnych kilka sztuk na zastępstwo starych śmierduchów, które lecą do kosza. Za te pieniądze nawet nie ma co sie zastanawiać.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Mozna dostać jeszcze Warmy na sporych przecenach z ubiegłorocznych modeli.
    No i zakupiony HeatGear Longsleeve Compression T-Shirt Undear Armour za 50 zł. Wczoraj przeszła ostry, 3 godzinny trening. Wielu ludzi dookoła ćwiczy w tych ciuchach, chwaląc je jako rzeczy nie do zajechania. Ja jednak pamiętałem je jako bardzo kosztowne a tu proszę, niespodzianka Bardzo dobrze wydane pieniądze i juz zamawiam kolejnych kilka sztuk na zastępstwo starych śmierduchów, które lecą do kosza. Za te pieniądze nawet nie ma co sie zastanawiać.
    A gdzie je kupujesz, o ile to nie tajemnica?
    nic...

Domyślnie

Żadna tajemnica Kupiłem u znajomego w sklepie, dał mi cenę jak u dystrybutora, kolejne jednak kupię w mmsport bo tam sporo mojego rozmiaru xxl po 49zl i znacznie większy wybór jak choćby tutaj http://www.mmsport.com.pl/towar/heat...ssion-t-shirt/

Domyślnie

Żadna tajemnica Kupiłem u znajomego w sklepie, dał mi cenę jak u dystrybutora, kolejne jednak kupię w mmsport bo tam sporo mojego rozmiaru xxl po 49zl i znacznie większy wybór jak choćby tutaj http://www.mmsport.com.pl/towar/heat...ssion-t-shirt/
    Dzięki za link.
    Niestety w moim rozmiarze nie mają już koszulek
    nic...

Domyślnie

Jeśli chodzi o brak smrodliwości, to u mnie najlepiej sprawdza się 100% merino. Najtańsza bielizna to z kolei - coolmax dla armii brytyjskiej, niestety wystarczy godzina biegania i koszulka wymaga prania :/
    UA wprowadził do oferty coś takiego jak - Charged Cotton, ponoć nie łapie tak szybko zapachów jak zwykły heatgear.
    Kiedyś uważano, że milion małp uderzających przypadkowo w klawisze maszyn do pisania jest w stanie napisać dobrą powieść. Internet udowodnił, że to nieprawda.

Domyślnie

... że niby heatgear szybko łapie zapachy??

Domyślnie

... że niby heatgear szybko łapie zapachy??
    Tak.

W przypadku nowych koszulek trochę wolniej, ale z czasem szybko zaczyna śmierdnąć. Może pranie niszczy technologię Anti-Odor.
    edit.
    Chyba że prostsze modele nie posiadają technologi Anti-Odor.
    Ostatnio edytowane przez Pielgrzym ; 01-06-2014 o 09:18
    Kiedyś uważano, że milion małp uderzających przypadkowo w klawisze maszyn do pisania jest w stanie napisać dobrą powieść. Internet udowodnił, że to nieprawda.

Domyślnie

po pierwsze to brawo, że odkopałem wątek sprzed 7 lat hehe
    po drugie to chciałem zapytać o podobna sprawę jak w tytule wątku - mianowicie spodnie. Rozchodzi się o spodnie co to i w góry się nadadzą do latania jak i ogólnie na jakies tripy. Mam jakies trekingowe North Face (po 3 latach wyglądają jak szmata już) czy Campusy (te o dziwo się trzymają dobrze), ale szukam czegoś nowego i trwalszego. Trafiłem na gacie Fjallraven Barents Pro - używa ktoś ? Po wstępnym rozeznaniu w necie ciężko znaleźć jakieś wady, ogólnie zachwyt. Ktoś może ma jakies solidniejsze doświadczenia górskie i przerobił trochę par galotów i mógłby się wypowiedzieć - rozchodzi się o porównanie z np. Milo, Rab, Arcteryx itp Co do wymagań to nie są mi potrzebne spodnie membranowe czy kompletnie zimowe (mam narciarskie 20.000), ale takie by ogarnąć jesień i ewentualnie zimę z leginsami pod spodem. Mając na uwadze cenę tych Fjallraven, to można powiedzieć, że cena nie ma znaczenia.
    Mozliwość woskowania mi się tu podoba - ktoś to robił, sprawdza się częściowe woskowanie w strategicznych miejscach - nogawki, zad ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Mozliwość woskowania mi się tu podoba - ktoś to robił, sprawdza się częściowe woskowanie w strategicznych miejscach - nogawki, zad ?
    Ale, że chcesz zjeżdżać na zadzie? Jak byłem mały, to woskowałem sanki i faktycznie dawało to efekt
    Ostatnio edytowane przez TOP67 ; 08-12-2021 o 18:15 Powód: zmiana płci ;)
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

ja tez woskowałem buty by na górkach szybciej zjeżdżać Ale zad woskowany podobno trudniej wilka łapie, no i cieplej jeśli suchy

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów