Po przerwie zimowej wracam do zdjęć architektury... oto plon z pierwszego pleneru w 2014.
Szukaj
Lubie, chociaz drazni mnie troche to, ze prawy bok jest dluzszy niz lewyale to wina architekta
![]()
![]()
Elegancja w kadrze.
Fajnie, bez uwag. Ładne światło, zero ludzi i innych nieporządanych detali. Szerszy plan moim zdaniem ciekawszy za sprawą pokazania pod umiejętnym kątem (skadrowania) brył budynków.
Ale że o co chodzi w tych fotkach? Może to nie mój dział, ale serio pytam, o co chodzi w takich ujęciach?
Znak parking dla niepełnosprawnych wywalileś w PS czy udało ci się zmieścić?Stoi mniej więcej w miejscu robienia pierwszego zdjęcia.
Ależ szybki, jak na moje standardy, wrzutCiężko coś dodać, bo mamy pewnie podobne kadry. I już zastanawiam się co by tu zrobić z tym znakiem jak już będę swoje poprawiał.
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
Dziękuję - wczesna pora i ciasne kadrowanie robią swoje, niewiele przeszkadzajek się załapało na zdjęcie - a dookoła było ich trochę...
Lubię fotografować architekturę. Trochę dokumentalnie, a trochę szukając czegoś "ekstra", wyszukując jakieś smaczki. W tym wypadku nie wyłuskałem żadnych detali, więc pokazuję widok ogólny, starając się doprawić zdjęcia przyjemną obróbką i starannością kadrowania. Nie dziwi mnie Twoje pytanie - jednym się ten rodzaj fotografii podoba, innym nie.
Zmieściłem się. Ale było ciężko. Z szerszego kadru też bym najchętniej wywalił
Jak na mnie też szybkoZ pewnością mamy podobne, chociaż wierzę że pokażesz coś oryginalnego. Ale uważaj, czas nie działa na Twoją korzyść
![]()
Skontaktuj się z nami