Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: ^

Oszczędny w słowach Awatar therion
    Miasto
    Wejherowo/Winchester

Domyślnie

Oba kadry jak dla mnie ekstra.
    Zawsze lubiłem sobie popstrykać trochę architektury. To chyba cecha każdego lubiącego np. pospacerować ulicami nieznanego wcześniej miasta itd. Na swoje wcześniejsze pstryki z kompaktów to teraz patrzeć nie mogę Przynajmniej jeśli chodzi o ich techniczna stronę. Na pytanie o co chodzi w tych fotografiach, autor już odpowiedział , ja bym dodał ze chodzi tez o to żeby pokazać te budynki poprawnie, bez kłujących po oczach przekłamań etc. Jednym słowem zamierzone fotografie i poprawnie wykonane. Kto próbuje ten wie, ze to nie taki prosty temat...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Szkoda tego znaku bo reszta bardzo przyjemna. Fajne swiatlo, ladny obiekt ale chyba leci w prawo

Cos mi sie wydaje, ze jak wroce do PL to bedziemy lazic razem i polowac na architekture, moze sie czegos naucze.

Domyślnie

Ale się uwzięliście na ten znak Spójrzcie na niego jak na minimalistyczną grafikę, nawiązującą chłodnym kolorem do tonacji zacienionej części budynku . Ewentualnie spróbowałbym zdjąć z niebieskiej części znaku trochę saturacji, aby wtopić go nieco w budynek.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 26-02-2014 o 09:32 Powód: ort

Domyślnie

Trochę z innej beczki, ale wciąż ten sam budynek...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

3 chyba delikatnie przeostrzone bo masz schodki w skosnych liniach obiekt fajny jezeli ma takie dodatkowe elementy.
    4 krzywa ale te Lki robia robote

Ciekawe jak kolor bo dwie pierwsze foty mialy przyjemne swiatlo.

Domyślnie

Zacne, zwłaszcza czwórka z jej rytmami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek B. Zobacz posta
    Ale że o co chodzi w tych fotkach? Może to nie mój dział, ale serio pytam, o co chodzi w takich ujęciach?
    a o co chodzi w portrecie lub w krajobrazie?
    Völkchlor

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów