Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: ^

Domyślnie ^

Po przerwie zimowej wracam do zdjęć architektury... oto plon z pierwszego pleneru w 2014.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Lubie, chociaz drazni mnie troche to, ze prawy bok jest dluzszy niz lewy ale to wina architekta

Domyślnie

W ramach zrównoważenia kadru wkomponowałem z prawej ten czubek budynku...

Domyślnie

Elegancja w kadrze.

Domyślnie

Dziękuję, Zako! No to dorzucę jeszcze szerszy plan... Patrz Shao, ten bok nie tylko jest dłuższy, on jest jeszcze krzywy!

Domyślnie

Fajnie, bez uwag. Ładne światło, zero ludzi i innych nieporządanych detali. Szerszy plan moim zdaniem ciekawszy za sprawą pokazania pod umiejętnym kątem (skadrowania) brył budynków.

Domyślnie

Ale że o co chodzi w tych fotkach? Może to nie mój dział, ale serio pytam, o co chodzi w takich ujęciach?

Domyślnie

Znak parking dla niepełnosprawnych wywalileś w PS czy udało ci się zmieścić? Stoi mniej więcej w miejscu robienia pierwszego zdjęcia.

Domyślnie

Ależ szybki, jak na moje standardy, wrzut Ciężko coś dodać, bo mamy pewnie podobne kadry. I już zastanawiam się co by tu zrobić z tym znakiem jak już będę swoje poprawiał.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Ładne światło, zero ludzi i innych nieporządanych detali.
    Dziękuję - wczesna pora i ciasne kadrowanie robią swoje, niewiele przeszkadzajek się załapało na zdjęcie - a dookoła było ich trochę...

Cytat Zamieszczone przez Piotrek B. Zobacz posta
    Ale że o co chodzi w tych fotkach? Może to nie mój dział, ale serio pytam, o co chodzi w takich ujęciach?
    Lubię fotografować architekturę. Trochę dokumentalnie, a trochę szukając czegoś "ekstra", wyszukując jakieś smaczki. W tym wypadku nie wyłuskałem żadnych detali, więc pokazuję widok ogólny, starając się doprawić zdjęcia przyjemną obróbką i starannością kadrowania. Nie dziwi mnie Twoje pytanie - jednym się ten rodzaj fotografii podoba, innym nie.

Cytat Zamieszczone przez andre06210 Zobacz posta
    Znak parking dla niepełnosprawnych wywalileś w PS czy udało ci się zmieścić? Stoi mniej więcej w miejscu robienia pierwszego zdjęcia.
    Zmieściłem się. Ale było ciężko. Z szerszego kadru też bym najchętniej wywalił

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe Zobacz posta
    Ależ szybki, jak na moje standardy, wrzut Ciężko coś dodać, bo mamy pewnie podobne kadry. I już zastanawiam się co by tu zrobić z tym znakiem jak już będę swoje poprawiał.
    Jak na mnie też szybko Z pewnością mamy podobne, chociaż wierzę że pokażesz coś oryginalnego. Ale uważaj, czas nie działa na Twoją korzyść

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów