Close

Strona 137 z 272 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187237 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 361 do 1 370 z 2712

Domyślnie

A ja powiem że jestem zadowolony jak na razie z tv sharp lc60le651k.
    Za tą kasę chyba lepszego nie ma. Tzn w tym rozmiarze lepszego.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ebstein Zobacz posta
    Kupiłem VT60. Rozważałem contra ST60, również w tym wątku.
    Nie wiem do końca czy jestem w stanie widzieć różnicę w VT/ST. No nie wiem. Za dnia TV nie mam szans obejrzeć.
    Wiatraczki - nie słyszę. Może głuchy jestem. Żona też nie słyszy.
    Input lag? - nie widziałem. "Powidoków" też.
    Nie wiem czy nie przepłaciłem, po prostu nie wiem. Wszystko jedno. Ostatnio oglądałem "Homeland" i "Pianistę". Podobało się.
    Wróciłem do twoich rozważań z grudnia, a co więcej, przypomniałem sobie, że zestawiałem ci różnice pomiędzy ST, a VT i sugerowałem, abyś zerknął na GT

To twoja odpowiedź na zestawienie
    Dzięki, chyba rzeczywiście nie warto dopłacać. Zerknę na GT.
    Widzę, że jednak dopłaciłeś Jednak my faceci jesteśmy gadżeciarzami

W VT60 to niepożądanego efektu związanego z "input lagiem" nie zobaczysz, to może być w przypadku ST.

W dzień nie oglądasz, ale pewnie światło możesz zapalić i czasami to robisz jak tv gra

Zaczynam patrzeć też na VT, ponieważ póki co ST stoi z ceną, a VT mam wrażenie ruszyło z ceną w dół - chyba, że już się z nią oswoiłem
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    W dzień nie oglądasz, ale pewnie światło możesz zapalić i czasami to robisz jak tv gra
    Zapaliłem co się dało i wygląda bardzo dobrze. Jeszcze raz napiszę; nie mam porównania do ST w warunkach domowych.

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Widzę, że jednak dopłaciłeś Jednak my faceci jesteśmy gadżeciarzami
    Ehh... I misterna, z trudem budowana konstrukcja racjonalnego uzasadnienia wydania większej ilości pieniędzy rozsypała się w pył...

Domyślnie

Ehh... I misterna, z trudem budowana konstrukcja racjonalnego uzasadnienia wydania większej ilości pieniędzy rozsypała się w pył...
    Niebezpiecznie zbliżam się do uzasadnienia(dajmy na to racjonalnego), że jednak potrzebuję VT . To czego z pewnością by mi brakowało w ST, to funkcjonalności PAP/POP. VT ma. Nie wiem, czy ma też PIP?

Korzysta ktoś VT z modułem CAM od nc+? Jak to się sprawuje? Warto do tego coś takiego, czy jednak dekoder PVR zewnętrzny? Czy z modułem CAM wchodzi w rachubę odpowiednik multiroom?

Domyślnie

Jaki wpływ na TV plazmowy będzie miało ciepło z grzejnika?
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

W tej odległości - żadnego.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Czyli co, niepotrzebnie grzejnik wisi nieużywany? Można go odpalić?

Domyślnie

Moim zdaniem tak, ciepło leci do góry, nie do TV. Poza tym, TV z lodu nie jest.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Plazma przejmie funkcję grzejnika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Moim zdaniem tak, ciepło leci do góry, nie do TV. Poza tym, TV z lodu nie jest.
    Do góry ale na boki w jakimś stopniu też. Z lodu TV może nie jest ale podejrzewam, że ekran może niespecjalnie lubić nadmierną temperaturę.

Strona 137 z 272 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187237 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów