Close

Strona 37 z 272 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    No dobra. Mój ma na pewno 4 USB. Tylko ja mam niższy (42 cale) model, zakładam, że 50 cali będzie miał tym bardziej. No i ja mam wersję na Polskę, nie na W.Bryt. Czyżby nam dawali lepiej wyposażone Panasy ?
    Ty masz TX-P42U30B czy TX-P42VT30B (3d czy nie?). Bo właśnie zauważyłem, że wkradła mi się literówka (napisałem V zamiast U). Przymierzałem się do TX-P50U30B (50" plasma bez 3d)
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

faktycznie, twój U nie ma. Kup z G w symbolu, niestety jest droższy. Będziesz miał 3 szt USB
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Odnośnie złącz, to najlepiej dopytaj bezpośrednio przed zakupem. W moim przypadku zależało mi na SCART, które pojawiało się w opisach TV i znikało w opisach innych sklepów
    Ostatatecznie ( już po zamówieniu kabla EURO ) zassałem pdf. ze strony producenta i w specyfikacji nie było EURO
    Po rozpakowaniu TV okazało się, że jednak jest to złącze i na dodatek PCMCIA - o którym nie było wcześniej żadnej wzmianki ( zresztą mi też nie jest do niczego potrzebne).
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

Marek, najlepiej zadzwon do Panasa albo idz do sklepu i sprawdz naocznie Bo kupowac TV za tyle kasy bez USB to w obecnych czasach srednio trafiony pomysl

Domyślnie

Wiem. Ale taki LG jest tańszy i ma USB I ma lepszy contrast aspect, o ile jest to miarodajny współczynnik. I wydaje mi się, że więcej szczegółów w czerniach widziałem (na obu TV leciał ten sam film w HD)

Domyślnie

Pytanie czy w obu były tak samo ustawione parametry obrazu? Ni polegałbym zbytnio na tym co widze w sklepie bez możliwości ustawienia obrazu pod siebie. Ładniej będzie grał ten który ma się sprzedawać.
    Nie znam żadnego z tych TV, ale polecam pogrzebać w ustawieniach podczas porównań.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Wszystko OK tylko ze o ile dany nabywca nie bedzie mial mozliwosci pobawienia sie ustawieniami porownywanych TV w srodowisku, w ktorym ma dany TV pracowac, to taka zabawe mozna o kant d...potluc. To taki polsrodek i tyle. IMO albo bierze sie sprzedawce ktory zrobi pokaz w domu u klienta albo mozna kupic cokolwiek bazujac na opiniach z netu, potrzebnych nam funkcjach i ogolnym widzi_mi_sie zaleznym od spadku badz wzrostu kursu miski ryzu w dowolnie wybranej wiosce na poludniu Chin.

Domyślnie

I takoz uczynilem kupujac Tv lat temu kilka (wizyta trzech TV w domu) . To program optymalny, ale nie zawsze mozliwy do zrealizowania.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

No dobra. A do czego mi 2 albo 4 porty USB?

Domyślnie

Zebys sobie podpial 2 albo 4 urzadzenia

4 to przesada ale 2 jak najbardziej. Pod jeden mozesz sobie podpiac dysk a drugi miec na pena na przyklad, kiedy cos na szybko chcesz odtworzyc.

Strona 37 z 272 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów