Close

Strona 13 z 73 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 725

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filip122 Zobacz posta
    W Capture Pro One 7 Express, nie widzę znaczka który by mnie informował, że dane zdjecie bylo lub jest akurat exportowane. Takie jakby szare słoneczko, czy kółko ząbkowane. W starszych wersjach było pomarańczowe.
    Gdzie to się włącza, czy ta wersja informacji o exporcie pliku nie posiada?
    Jedyne co mogę powiedzieć że w 7 Pro jest po staremu, czyli ewentualnie Pro / Express robi różnicę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Jedyne co mogę powiedzieć że w 7 Pro jest po staremu, czyli ewentualnie Pro / Express robi różnicę.

To wiem bo testowałem PRO i było tak samo jak w starszych wersjach, natomiast zrobiłem upgrade do Express i tu taki zonk. ale z drugiej strony to jest taka pierdołka ze dziwne żeby było to na tyle istotne ze w wersji PRO jest a Exxpres nie ma. tym bardziej ze oglądałem filmiki na YT gdzie były prezentowane jakieś funkcje w Exxpres i było widać na filmie ze słoneczko się pojawiało po exporcie

Domyślnie

Czy w CO1 jest opcja lokalnych poprawek tak jak w cnx2 za pomocą color/selection control point? Używam tego dużo podczas obróbki nef. A szukam czegoś podobnego pod Canona

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Jest wystarczy udać się zakładki Local Adjustments.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juggler Zobacz posta
    Czy w CO1 jest opcja lokalnych poprawek tak jak w cnx2 za pomocą color/selection control point? Używam tego dużo podczas obróbki nef. A szukam czegoś podobnego pod Canona
    tak. jest. color edit. zaznaczasz kolor na zdjęciu i edytujesz go w zakresie HSL.
    D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple

Domyślnie

Ok dzięki muszę spróbować choć punkciki w cnx bardziej mi się podobają nic nie trzeba malować zaznaczać itp Chyba że jest inny program z podobną funkcją co cnx ??

Domyślnie

tu też nic nie trzeba malować jeśli chcesz pracować selektywnie nad kolorem na jednej warstwie
    D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Szukam pomocy nie wiem czemu mój C1 wyświetla jpg jakby zadymione pozbawione koloru. Gdzieś coś poprzestawiałem i nie mogę dojść łady z programem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Szukam pomocy nie wiem czemu mój C1 wyświetla jpg jakby zadymione pozbawione koloru. Gdzieś coś poprzestawiałem i nie mogę dojść łady z programem.
    Wyświetla czy eksportuje? Zmyla mnie to "jpg".

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Właśnie zauważyłem, że C1 i raw i jpg wyświetla takie zadymione a eksportuje już normalnie. Gdzieś kiedyś zmieniałem w takiej zakładce jakby wyświetlanie i nie moge znaleźć.

Strona 13 z 73 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów