O rany ze mnie się śmiali. Zakładasz konto po serial do 7. Robisz upgrade w sklepie i tyle. No prościej juz nie można.
Wysłane listem poleconym
Szukaj
Wiecie, co? Wypadaloby kupic gazetke jak juz bierzecie program za free. Program jest za free nie dla szperaczy internetowych a dla ich czytelnikow. Prosze, czytajcie ze zrozumieniem "Readers of the Digital Photographer magazine are entitled to download the full version Capture One Express 7"
Odpowiem po żołniersku
1. Po wbiciu danych, i odpowiedzeniu na pytanko DOSTAŁEM na maila kod do 7 ki
2. W tejże 7 klikam na "check upgarde" i wyskakuje okienko widoczna na załączonym screenie
3. po kliknięciu na wersję 8.2 ładuje mi stronkę do ZAKUPU PEŁNEJ WERSJI , A NIE UPGRADE ZA 60 OJRO !
No już dokładniej nie dam rady![]()
ff
Nie robisz upgrade z programu! 7 w ogóle nie instalujesz. Z kodem logujesz sie na konto w phaseone.com i tam kupujesz upgrade do wersji 8 pro. Wtedy dostajesz nowy kod do 8, te ściągasz i instalujesz, wpisujesz kod i po robocie.
Podziękował, działa na moim starym kompie szybciej niz rawtherapee.
A z innej beczki, jak na tym samym kompie zaktualizuję system, w sensie Windowsa, to dla tego programu jest to już użycie licencji na innym komputerze? Szukałem ale znaleźć nie mogę. Bo planuję przesiadką z Win 7 na 8 i się zastanawiam czy sobie nie strzelę w stopę instalując teraz C1 na Win 7 a później ponownie chcąc zainstalować na Win8. Może ktoś miał podobny przypadek i wie.
Póki co wczoraj triala 8 zainstalowałem i się bawimy. Kluczyk z v7 już czeka.
@grzegorzant wejdz na stronę Phase One. Tam się zarejestruj. Dodaj swój klucz który otrzymałeś dla wersji 7. Później na stronie zakupu tam są 3 zakładki, może je przeoczyłeś tak wnioskuję, wybierz tę trzecią - tam są aktualizacje. Dla swojej aktualnej licencji z v7 wybiesz upgrade do v8 i pewnie uzyskasz niższą cenę. Nie robiłem jeszcze tego ale tak wnioskuję po postach i tym co na stronie. Może to pomoże. W razie czego zawróć do postów wcześniej gdy zacząłeś pytać i na chłodno przeczytaj wszystko co Ci podpowiadali raz jeszcze. Bo chyba za szybko chcesz to ogarnąć i dalej jesteś przekonany że zrobisz upgrade przez program![]()
Ostatnio edytowane przez sonicq ; 23-04-2015 o 08:36
Banalna sprawa.
Na stronie Phase One wyrejestrowujesz wcześniejszą rejestrację i znowu masz dwie licencje do zarejestrowania.
I możesz to zmieniać, chyba bez ograniczeń.
http://www.phaseone.com/search/artic...4&languageid=1
hoho wiedzę lekko ożywiłem atmosferę wczorajszym wpisem
a C1 jest świetnym programem.
Skontaktuj się z nami