A jaki to kraj z listy na stronie nie ma VAT ?
Szukaj
A jaki to kraj z listy na stronie nie ma VAT ?
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
No i mamy 7.1.6, min. dodano wsparcie dla Nikon DF, Olympus E DF-M1, Sony A7 i Fujifilm X-E2.
GoOrange - a jakieś kolejne newsy odnośnie zakupu? Masz już licencję? tak sobie myślę, że to aż za proste zmienić kraj...
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Wszystko przyszło mailem (klucz) moment po zakupie. Triala aktywowałem i normalnie mi działa jak legalne oprogramowanie, wiadomo że kupujemy licencję elektroniczną więc dostajemy mailem tylko klucz. Jedyna zmiana to inny przelicznik euro w dniu kiedy pieniążki realnie zeszły z konta w stosunku do dnia zakupu, doliczyło 5 zł.
Tak na marginesie to licencja jest na dwa komputery i można ją (tak jak w Photoshopie) dezaktywować, aktywując na innym kompie.
Dodam jeszcze że soft działa naprawdę zajefajnie a biorąc pod uwagę kierunek jaki obrało Adobe taka dywersyfikacja jest mi bardzo na rękę.
Przed chwilą, mailem przyszła fakturka potwierdzająca wszystko co wcześniej w temacie zakupu zostało powiedziane.
Country: United States,
State: New York,
Sub Total EUR 160.50
VAT EUR 0.00
Total EUR 160.50
Panowie, pomóżcie proszęNie wiem co tam wy klikałam ale nie mogę wyeksportować zdjęcia z capture one do folderu na dysku. Pojawia się komunikat "files exported" a zdjęcia brak.
Witam Wszystkich ,
odpaliłem program i widzi mi tylo jpge , co i gdzie mam zaznaczyć abym mógł otworzyć RAW-a .
Dzieki za pomoc.
NIKON D700, MB-D10, N 24-70/2.8,N 70-200 VR, N 50/1,8, SB-900.
Skontaktuj się z nami