Close

Strona 17 z 30 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 291

Domyślnie

Jak ktos lubi sobie poeksperymentowac, zobaczyc jak to dziala i jezeli sie da, to przeciez mozna wyprobowac, prawda?
    a akurat surface pro, pelni role jednego i drugiego.
    Takie zabawy sa na krotka mete, watpie czy mialo by to jakis wiekszy sens i dzialalo sprawnie, ale zeby sie dowiedziec trzeba samemu srawdzic.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    A może nie chce się używać iPada ? :]
    A czym by się ten surface z iosem różnił od ipada? Kształtem obudowy?

Domyślnie

Kurtz, bez wirtualizacji tez sie pewnie da, tylko pytanie jak to bedzie funkcjonowac?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Na pewno znaczkiem. Ja wolałem kształt obudowy Surface RT niż iPAda. Różnice na pewno będą.

@Mekano
    Wszystko się da, czasem po prostu trzeba za dużo zasobów poświęcić.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

i akurat instalacja OS X na innym sprzecie niz Apple, jest nielegalna.

Domyślnie

Juz nie wspominajac o tym ze OSX dziala tylko w niektorych zestawieniach sprzetowych. Sam kiedys interesowalem sie zlozeniem hackintosha, i to bylo pierwsza rzecz, ktora mnie odrzucila. Ze musze miec takie, a nie inne podzespoly, bo coś tam.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 11-12-2013 o 20:06 Powód: pis.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Wiesz, ja tego surface rt nabyłem za 1k, na iPada musiałbym mieć drugie tyle i jeszcze trochę. Poza tym, jak napisałem, pytam z ciekawości. Także nie bulwersuj się

Domyślnie

foto4deg, Surface nie jest taki drogi, chodzi mi o te modele najtansze, wlasnie gdyby nie mial systemu "RT", to mysle ze mialby wieksze zainteresowanie, bo za kwote okolo 250 euro tyle kosztuje najtanszy, na pewno lepiej jest to wziac niz jakis bezmarkowy.

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Juz nie wspominajac o tym ze OSX dziala tylko w niektorych zestawieniach sprzetowych. Sam kiedys interesowalem sie zlozeniem hackintosha, i to bylo pierwsza rzecza, ktora mnie odrzucila. Ze musze miec takie, a nie inne podzespoly, bo costam.
    Tylko na AMD nie bylo to mozliwe i chyba nadal tak jest, ale na przecietnym PC raczej da sie.
    Pelno jest tutoriali w internecie o tym jak zainstalowac.
    Swoja droga, tak mi przyszlo na mysl, czy da sie zainstalowac z USB/SD, da sie tez.
    Nie wiem jakie wyroznia sie konkretnie wersje OS X, wiem ze jest ta podstawowa OS X, OS X Lion (mniej wymagajaca) i OS X Mavericks, ktory jest calkowicie gratis, a co wiecej mozna system aktualizowac za darmo.
    Tylko jak mowie, wszystko jest fajnie, jak mamy "Mac-a", na PC to juz nie jest tak kolorowo..
    chyba, ze chcemy sprawdzic jak to dziala, czyli na krotki czas, a potem mozna dojsc do wniosku, czy warto kupic cos z "Apple".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Pelno jest tutoriali w internecie o tym jak zainstalowac.
    Są, ale jest to bardzo trudne. Są ułatwiacze, takie coś w USB, co ma EFI i macowe interfejsy do sprzętu. Na pececie z takim cudem instaluje się OSX jak na Macu.

OS X Mavericks, ktory jest calkowicie gratis
    Nie tak zupełnie. Jest gratis dla posiadaczy którejś z wcześniejszych wersji.

chyba, ze chcemy sprawdzic jak to dziala, czyli na krotki czas, a potem mozna dojsc do wniosku, czy warto kupic cos z "Apple".
    Makówki są już tak popularne, że ich ceny na rynku wtórnym nie zabijają na miejscu. Jeśli kogoś korci, można kupić, pracować z pół roku i w razie czego sprzedać praktycznie bez straty. To samo z Ipadami. Jest w tej chwili na rynku 5 generacji w dwóch rozmiarach, dwóch wersjach WiFi i WiFi+3G i trzech wersjach pamięci. Jest w czym przebierać. Najtańsze da się kupić za 500-600 zł. Wystarczy żeby się przekonać, że to nie jest betopodobny Android.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Jedyne czego mi brakuje w iOSie i co trzyma mnie przy andkowym tablecie to mozliwosc bez problemowego ogladania divixow, bo do tego kupilem tablet a do reszty sa komputery.

Co do hackintosha to walczylem z tematem, poddalem sie po wielu probach, Tom01 co to za cuda na USB?

Strona 17 z 30 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów