Close

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 291
    Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Ludzie, nie iOS, tylko OSX...
    A co masz na iPadzie? IOS czy OSX?

Domyślnie

iOS z ipada chcecie odpalać na Surface??

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Mój Surface ma procesor Quad-core NVIDIA Tegra 3, żadne tam i5, i3. Z tego wnioskuję, że na tym tablecie, jeśli cokolwiek miałoby ruszyć, to prędzej IOS niż OSX. Ja jestem w tych tematach zielony, dlatego pytam.

Domyślnie

To byłoby nawet ciekawe, gdyby nie to, że systemy od Apple są bardzo ograniczone jeżeli chodzi o współpracę ze sprzętem, a przy tabletach/urządzeniach mobilnych są jeszcze większe różnice i poziomy wyspecjalizowania. Ciekawe, czy na Surface Pro 2 da się zainstalować OSX
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

No tylko po jaką cholerę... Nie łatwiej kupić po prostu ipada skoro się chce używać iOS'a ?

Domyślnie

Fakt mi chodzilo o OS X, bo iOS to na ipady.
    Foto4deg, to moze ten OS X Lion dalo by sie odpalic, on nie ma takich wymagan, co do sprzetu, jak OS X.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

No tylko po jaką cholerę... Nie łatwiej kupić po prostu ipada skoro się chce używać iOS'a ?
    A może nie chce się używać iPada ? :]
    Albo ktoś po prostu chce zobaczyć czy się da i czemu nie.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Kurtz na surface PRO 2 da sie, bys mial dwa systemy Windows i OS X, to w polaczeniu z virtualbox-em.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Kurtz na surface PRO 2 da sie, bys mial dwa systemy Windows i OS X, to w polaczeniu z virtualbox-em.
    A po co tak? Bo nie rozumiem w ogole takiej zachcianki...tablet to nie laptop.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Mekano, tu nie chodzi o żadną wirtualizację... that's not the point!
    Ostatnio edytowane przez Kurtz ; 11-12-2013 o 17:24
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 16 z 30 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów