Szukaj
Mój Surface ma procesor Quad-core NVIDIA Tegra 3, żadne tam i5, i3. Z tego wnioskuję, że na tym tablecie, jeśli cokolwiek miałoby ruszyć, to prędzej IOS niż OSX. Ja jestem w tych tematach zielony, dlatego pytam.
To byłoby nawet ciekawe, gdyby nie to, że systemy od Apple są bardzo ograniczone jeżeli chodzi o współpracę ze sprzętem, a przy tabletach/urządzeniach mobilnych są jeszcze większe różnice i poziomy wyspecjalizowania. Ciekawe, czy na Surface Pro 2 da się zainstalować OSX![]()
d70s + N18-70 + N55-200
No tylko po jaką cholerę... Nie łatwiej kupić po prostu ipada skoro się chce używać iOS'a ?
Fakt mi chodzilo o OS X, bo iOS to na ipady.
Foto4deg, to moze ten OS X Lion dalo by sie odpalic, on nie ma takich wymagan, co do sprzetu, jak OS X.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
A może nie chce się używać iPada ? :]No tylko po jaką cholerę... Nie łatwiej kupić po prostu ipada skoro się chce używać iOS'a ?
Albo ktoś po prostu chce zobaczyć czy się da i czemu nie.![]()
d70s + N18-70 + N55-200
Kurtz na surface PRO 2 da sie, bys mial dwa systemy Windows i OS X, to w polaczeniu z virtualbox-em.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Mekano, tu nie chodzi o żadną wirtualizację... that's not the point!
Ostatnio edytowane przez Kurtz ; 11-12-2013 o 17:24
d70s + N18-70 + N55-200
Skontaktuj się z nami