Szukaj
Sam się zdziwilem.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Orientuje się ktoś, czy można na MS Surface RT wgrać IOS?
Pytam tak z ciekawości![]()
Windows RT jest ograniczony, odpali sie virtualBox? Na normalnym PC, gdzie jest minimum 4gb i Windows 64 bit, to da sie zainstalowac, korzystajac z maszyny wirtualnej VB.
foto4deg, a co chcesz zobaczyc jak dziala? Ponoc cudownie..![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Jak działa co?
MS Surface, czy virtualbox?
foto4deg, pytales o IOS, wiec moje pytanie bylo skierowane w tym kierunku. Pomyslalam sobie ze chcialbys zobaczyc jak dziala, skoro pytasz o takie rzeczy.
velaskez, a jak sa cieplejsze dni bez kurtki? No to chyba ciezko wlozyc gdzies do kieszeni.![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Makano, chciałbym, chciałbym
Mam Surface RT i tak myślałem, że może się da zmienić system. W sumie nie jest niezbędna, bo to, co mam w tym tablecie, jest dla mnie wystarczające, aczkolwiek kooperacja między MBP a MS Surface przydałaby sięJakieś synchro kalendarzy, kontaktów itd
![]()
foto4deg, zmienic systemu to raczej sie nie da na iOS, chodzilo mi o to, ze majac juz Windowsa na swoim komputerze, RT raczej odpada, bo on na wiele rzeczy nie pozwala, ale majac normalnego Windowsa ktory jest na 64 bit (bo IOS jest na tyle, nie chodzi mi o "snow"), wtedy jest szansa zobaczyc jak on dziala instalujac virtualboxa i w taki sposob.
Tyle, ze tablety sa troche ograniczone jeszcze pod wzgledem komponentow np. brakuje im ramu zeby takie eksperymenty robic, bo zaleca sie miec minimum te 4gb ram, na takie zabawy.. wiec normalny PC jak najbardziej sie nada.
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 11-12-2013 o 15:50
Skontaktuj się z nami