Close

Strona 15 z 30 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 291
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Jest aktualizacja do 4.4.2 dla Nexus 7 (II)
    Jeszcze wczoraj 4.4.1, a dziś już 4.4.2?

Gonią, jakby ich coś podpiekało.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Sam się zdziwilem.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Orientuje się ktoś, czy można na MS Surface RT wgrać IOS?
    Pytam tak z ciekawości

Domyślnie

Windows RT jest ograniczony, odpali sie virtualBox? Na normalnym PC, gdzie jest minimum 4gb i Windows 64 bit, to da sie zainstalowac, korzystajac z maszyny wirtualnej VB.
    foto4deg, a co chcesz zobaczyc jak dziala? Ponoc cudownie..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Jak działa co?
    MS Surface, czy virtualbox?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    haha.. (sorry) ale 6,3 czy 7 cali to jest wlasnie "krowa", 7 cali jako telefon to jest zdecydowanie za duze, 6,3 pewnie tez, bo to tylko troche mniejsze niz 7 cali..
    Te 7 cali tablet ciezko sie nosi bez dodatkowego plecaka, czy torebki, bo niby gdzie mialo by sie zmiescic do kieszenie od jeansow?
    Ja 8 cali noszę w wewnętrznej kieszeni kurtki/płaszcza
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

foto4deg, pytales o IOS, wiec moje pytanie bylo skierowane w tym kierunku. Pomyslalam sobie ze chcialbys zobaczyc jak dziala, skoro pytasz o takie rzeczy.

velaskez, a jak sa cieplejsze dni bez kurtki? No to chyba ciezko wlozyc gdzies do kieszeni.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Makano, chciałbym, chciałbym

Mam Surface RT i tak myślałem, że może się da zmienić system. W sumie nie jest niezbędna, bo to, co mam w tym tablecie, jest dla mnie wystarczające, aczkolwiek kooperacja między MBP a MS Surface przydałaby się Jakieś synchro kalendarzy, kontaktów itd

Domyślnie

foto4deg, zmienic systemu to raczej sie nie da na iOS, chodzilo mi o to, ze majac juz Windowsa na swoim komputerze, RT raczej odpada, bo on na wiele rzeczy nie pozwala, ale majac normalnego Windowsa ktory jest na 64 bit (bo IOS jest na tyle, nie chodzi mi o "snow"), wtedy jest szansa zobaczyc jak on dziala instalujac virtualboxa i w taki sposob.
    Tyle, ze tablety sa troche ograniczone jeszcze pod wzgledem komponentow np. brakuje im ramu zeby takie eksperymenty robic, bo zaleca sie miec minimum te 4gb ram, na takie zabawy.. wiec normalny PC jak najbardziej sie nada.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 11-12-2013 o 15:50

Strona 15 z 30 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów