Close

Strona 1 z 30 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 291

Domyślnie Markowe dobre tablety.

Dlaczego zalozylam watek, ano dlatego ze temat mnie interesuje, w watku o "tanich tabletach",
    nie mozna bylo pisac o tych troche lepszych tabletach i porownywanie co niektorych do "Apple"
    wiec zapraszam do dyskusji:
    Jaki tablet na dzisiejszy dzien warto jest wyroznic? (i jesli to mozliwe, podac powod, dlaczego uwazasz, ze ten tablet warto jest wyroznic).
    Tablety 2013/2014, ktore zasluguja na szczegolna uwage.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 30-11-2013 o 21:35
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

iPad mini retina
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Nexus 7 II - a czemu - bo najtańszy z najmocniejszych.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    Nexus 7 II - a czemu - bo najtańszy z najmocniejszych.
    Mam i jestem zachwycony tym sprzętem. Cena/jakość nie do przebicia.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Ja mam Asusa Nexusa 7 pierwszej generacji. Bardzo go sobie chwale, nigdy mi się nie zacina, bardzo dobry wyświetlacz. Mam bardzo ubogą wersje bo jak kupowałem to tylko taka była (16 GB, bez 3G ). A no i kupując Nexusa masz pewne najnowsze aktualizacje, juz teraz jest Kit Kat na niego

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mój typ znasz, to Xperia Z, bardzo udany ekranik.
    W bardziej zaawansowanych wersjach ma po prostu wszystko co tygrysy lubią najbardziej.
    Retina, to mit, nie daj się wrabiać.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

MS Surface Pro. Rewelacyjny ekran, pełny Windows, podzespoły jak ultrabooku (Intel Core i5), dołączane piórko Wacoma, które przydaje się przy szybkiej edycji w PSie i LR, "normalny" port USB 3.0 i wiele innych zalet. Wady? Moim zdaniem dwie - waga (prawie kilogram) oraz czas pracy na baterii (nie udało mi się jeszcze przekroczyć 5 godzin). Ale nadchodzi nowa wersja Surface Pro 2, w której te wady w znacznym stopniu wyeliminowano, szczególnie czas pracy na baterii. No i jeszcze jedno - oficjalnie w Polsce jest niedostępny.
    Pozdrawiam, Artur
    ---------
    Woody Allen: Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów.

Domyślnie

Miałem Nexusa 7 pierwszej generacji - szybszego w tak dobrej cenie nie znajdziesz.

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100), teraz już nawet wersja 3 jest - do czytania PDFów tylko 10 cali

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artoor Zobacz posta
    MS Surface Pro. Rewelacyjny ekran, pełny Windows, podzespoły jak ultrabooku (Intel Core i5), dołączane piórko Wacoma, które przydaje się przy szybkiej edycji w PSie i LR, "normalny" port USB 3.0 i wiele innych zalet. Wady? Moim zdaniem dwie - waga (prawie kilogram) oraz czas pracy na baterii (nie udało mi się jeszcze przekroczyć 5 godzin). Ale nadchodzi nowa wersja Surface Pro 2, w której te wady w znacznym stopniu wyeliminowano, szczególnie czas pracy na baterii. No i jeszcze jedno - oficjalnie w Polsce jest niedostępny.
    Ja bym dodał kolejną wadę - CENA - Surface Pro 2 kosztuje od 4k - 8k... za 10" tablet... + 650zł za klawiaturę...

Fakt - jest to najwydajniejszy tablet 10", ale w tej cenie można dostać 12" ultrabooki o takich samych lub nawet lepszych parametrach.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artoor Zobacz posta
    Nie sądzisz, że to przegięcie: http://i-sklep.com.pl/product-pol-38...-2-256GB-.html ?

To już nie jest tablet, tylko jakaś hybryda, brrr.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 1 z 30 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów