Close

Strona 3 z 30 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 291

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Tablet bez dobrej łączności, to dla mnie złom, choćby i miał tysiąc gadgetów.
    Widzisz Johanan, dla Ciebie to zlom, ale nie dla kazdego, nie wiem o jakie "dobre lacznosci" Ci chodzi..
    Jak ma sie Internet 24h na dobe, to nie wazne jest miejsce, wazne ze jest Wifi i w polaczeniu z telefonem, mozna odbierac wifi z komorki, gdziekolwiek sie bedzie, niezaleznie czy na laptopie, czy na tablecie, czy dodatkowych telefonach.
    wiec chyba Ci chodzi o wejscie na karte SIM, no ale od tego jest telefon.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    wiec chyba Ci chodzi o wejscie na karte SIM, no ale od tego jest telefon.
    Naprawdę? Kurde, to po co ja przepłacałem, za to żeby mieć modem w tablecie...

Nie kupiłbym nigdy tabletu bez 3G, chyba, że jakąś super tanioche jako pilot do sterowania kilkoma urządzeniami w domu (logitech squeezbox np).

Domyślnie

Nie wiem po co jest potrzebny modem w tablecie, nigdy nie mialam potrzeby zeby mi czegos brakowalo.
    Jak jest potrzebny Internet poza domem, to z komorki mozna go podzielic, na laptopa, czy tablet..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Ale wtedy możesz szybko rozładować baterię, a wtedy nie będziesz miała ani czynnego telefonu, ani Internetu

Ja zaczynam zbierać na Ipada. Koniecznie z 3g. Już się zdarzało, że w moim tablecie brakowało mi modemu.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Nie wiem po co jest potrzebny modem w tablecie, nigdy nie mialam potrzeby zeby mi czegos brakowalo.
    Jak jest potrzebny Internet poza domem, to z komorki mozna go podzielic, na laptopa, czy tablet..
    Choćby po to żeby nie wyciągać ciągle telefonu i nie włączać hotspota, po skończeniu używania nie wyciągać znowu telefonu żeby wyłączyć, żeby nie rozładowywać telefonu w ciągu ilu? Ile wytrzyma przeciętny smartfon na takim udostępnianiu sieci? Godzine? Dwie? Tak mam tablet cały czas w sieci - przychodzą powiadomienia, nie muszę nigdzie grzebać żeby wysłać choćby maila z tabletu. Ipad mi trzyma spokojnie 8-9h mocnego użytkowania internetowego, mało używany kilka dni - cały czas w sieci.
    Pakiety internetowe nie są czasem droższe pod telefon niż takie abo na sam internet? Obecnie mam 14gb na miesiąc za jakieś 50zł, w komplecie 3 karty sim...

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie wiem jak tam teraz jest w Hiszpanii, bo wówczas kiedy tam bywałem nie byłem zainteresowany używaniem technikaliów, ale w Polsce otwarte sieci wifi nie rosną niczym grzyby po deszczu, więc trzeba sobie jakoś radzić.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Chyba wszystko, zalezy od tego co komu bardziej potrzebne, jesli sie korzysta tylko z wifi w tablecie/laptopie bez potrzeby 3G, to 3G jest zbedne.
    Jezeli wifi jest potrzebne w polaczeniu z komorka i jest prad, to tez to nie jest raczej problemem, albo jak ktos uzywa takiej konfiguracji okazjonalnie.
    Dlatego, nie zawsze kazdemu jest szczegolnie potrzebne 3G.

Johanan, wifi, w kazdym przecietnym barze jest. Niektore miasta nawet maja standardowo w danych strefach darmowe wifi.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chyba wszystko, zalezy od tego co komu bardziej potrzebne, jesli sie korzysta tylko z wifi w tablecie/laptopie bez potrzeby 3G, to 3G jest zbedne.
    Jezeli wifi jest potrzebne w polaczeniu z komorka i jest prad, to tez to nie jest raczej problemem, albo jak ktos uzywa takiej konfiguracji okazjonalnie.
    Dlatego, nie zawsze kazdemu jest szczegolnie potrzebne 3G.
    Tak z ciekawości, tabletu używasz tylko w domu?

W domu to tablet jest mi potrzebny jak dziura w przysłowiowym moście.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Johanan, ja ogolnie malo tabletu uzywam, niezaleznie czy w domu, czy poza.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Johanan, ja ogolnie malo tabletu uzywam, niezaleznie czy w domu, czy poza.
    No widzisz, to dlatego trudno Ci o empatię, bo mnie akurat przydaje się toto tu i ówdzie, tym bardziej, że dłubanie w smartfonie, to ekstrema i już nie na moje oczyska.
    W530, też nie za bardzo nadaje się do noszenia pod pachą, choć nazywają toto "mobilnym".
    Medice, cura te ipsum.

Strona 3 z 30 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów