Close

Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 162

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Jasne, obawiam się tylko, że byłby problem ze znalezieniem 10 w pełni zadowolonych użytkowników d600
    Bo polscy użytkownicy zadowoleni wstrzymują się od komentarzy, a niezadowoleni strasznie hałasują. Zresztą być niezadowolonym to nasza narodowa cecha. Prawda, Sven?

Ja jestem bardzo zadowolony z D600, chociaż kropki mi przeszkadzają. W D90 też występowały ale problem nie istniał, bo nie było hałaśników netowych.
    Nikon D600, D7100,
    Nikkory: 28-80, 50 F:1.8D, 18-55 F:3.5-5.6 G II ED (DX), 80-200 F:2.8, Sigma 170-500 F:5-6.3D, Sigma 14 F:2.8 fish eye, Sigma 70-200 F:2.8 APO DG HSM, Tamron SP 10-24 F:3.5-4.5 DX, kilka zacnych manualnych stałek.

Domyślnie

W sobotę podejdę pomacać oba korpusy. Na podjęcie decyzji mam jeszcze troche czasu - zwłaszcza że aura mnie zniechęca do pośpiechu. Budżet górny założony, jednak wiadomo - im więcej zaoszczędzę tym lepiej. Zawsze trzeba będzie zaraz myśleć o lampie, statywie, etc...

Domyślnie

no trzeba będzie
    To prawie jak z tatuażem - zrobisz jeden, będą następne - przerobione na własnej skórze (foto i tattoo) - hehehe
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Badol Zobacz posta
    no trzeba będzie
    To prawie jak z tatuażem - zrobisz jeden, będą następne - przerobione na własnej skórze (foto i tattoo) - hehehe
    Muszę potwierdzić

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Domyślnie

Pojawiła się nowa opcja. Jest D800 używka w dobrych pieniądzach zasadniczo. To chyba zaburza mój mały świat... Tylko jakie szkło z tym kortpusem na starcie nie polegnie i nie trzeba sprzedawać nerki, żeby je kupić? Czy 24-70 jest jedynym słusznym wyborem, jeśli chodzi o zoom? Stałki 50 1.8 i 85 1.8 wciąz będą dawały radę mam nadzieję...

Domyślnie

Mówiąc szczerze - ja też jestem zadowolona z D600.
    Mam co prawda na razie tylko 5 tys. fotek, ale kurzu niet jak do tej pory.
    A jakby się pojawił, trudno - D90-tka też potrafiła kurzyć.
    Pozdr.

Domyślnie

A mi D90 nie kurzył, tylko podczas wymiany szkieł. Wiec co użytkownik to opinia inna. A tak generalnie to zauważyłem, że każdy chwali swoje, a użytkownicy D600 to już przechodzą samych siebie. Czy aż tak trudno przyznać się do błędu?
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

weller, jaki błąd masz na myśli?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez weller Zobacz posta
    A mi D90 nie kurzył, tylko podczas wymiany szkieł. Wiec co użytkownik to opinia inna. A tak generalnie to zauważyłem, że każdy chwali swoje, a użytkownicy D600 to już przechodzą samych siebie. Czy aż tak trudno przyznać się do błędu?

Uwierz, gdybym nie był zadowolony to z pewnością bym to opisał na forum, a body szybko sprzedał. Nie mam zwyczaju trzymania rzeczy, które mnie irytują lub nie spełniają moich oczekiwań. Zresztą - dlaczego mam go nie chwalić?

Cytat Zamieszczone przez vvojtek Zobacz posta
    weller, jaki błąd masz na myśli?
    Taki, że się kupiło D600.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Nie no już nie ważne.

Wracając do głównego tematu, też chciałbym pełną klatkę lecz nie mam pojęcia co wybrać. D600 odpada ze względu, że nie mam czasu bawić się w czyszczenie (duże ryzyko że trafie na wadliwy egzemplarz). Myślę nad przesiadką na Canona 6D albo Marka III, tylko na tego 2 to mi szkoda trochę kasy. Co mam zrobić? Najlepiej jak ktoś pożyczy mi 6D na tydzień, to mi ułatwi zadanie. Chciałbym kupić aparat na minimum 6lat.
    Coraz mniej Nikona.

Strona 8 z 17 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów