Close

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 162

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez weller Zobacz posta
    Nie no już nie ważne.

Wracając do głównego tematu, też chciałbym pełną klatkę lecz nie mam pojęcia co wybrać. D600 odpada ze względu, że nie mam czasu bawić się w czyszczenie (duże ryzyko że trafie na wadliwy egzemplarz). Myślę nad przesiadką na Canona 6D albo Marka III, tylko na tego 2 to mi szkoda trochę kasy. Co mam zrobić? Najlepiej jak ktoś pożyczy mi 6D na tydzień, to mi ułatwi zadanie. Chciałbym kupić aparat na minimum 6lat.
    Skoro na 5Dmk3 szkoda Ci kasy, to zostaje wspomniany 6D.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

No właśnie, kiedy ja nie wiem czy będę w 100% zadowolony z 6D. D800 też nie jest taki zły, tylko te 36Mpx mnie trochę przeraża, tak tak ja wiem że teraz tel. komórkowe mają więcej :P
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

No właśnie, kiedy ja nie wiem czy będę w 100% zadowolony z 6D. [...]
    Przykro mi, ale ja tym bardziej nie wiem, czy będziesz w 100% zadowolony. Napisałeś

[...]też chciałbym pełną klatkę[...]
    oraz

[...]D800 też nie jest taki zły, tylko te 36Mpx mnie trochę przeraża, tak tak ja wiem że teraz tel. komórkowe mają więcej :P
    Przy takich wymogach stwierdzam, że powinieneś być jednak w 100% zadowolony z 6D.
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Witam,

Panowie zastanawiam się nad zakupem d600, generalnie dużo o nim czytałem ale nadal zastanawia mnie jedna rzecz... jak jest z tymi kolorami skóry ? Generalnie jest mało zdjęć z d600. I dlatego głównie interesuje mnie też C5dm2 ze względu na świetne kolory i plastykę.

Z góry dzięki za sugestie.

Domyślnie

JA to się chyba nie znam ale kolory w erze aparatów cyfrowych to kwestia do ustawienia w postprocesie (w najgorszym przypadku)...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    JA to się chyba nie znam ale kolory w erze aparatów cyfrowych to kwestia do ustawienia w postprocesie (w najgorszym przypadku)...
    Zgadzam się, choc wg mnie skóra z puszki wygląda całkiem przyzwoicie,nie ma co narzekać.
    Pozdr.

Domyślnie

No, stanęło na Canonie 6D z 24-70 F4. Czekać na przesyłkę wypada jedynie Dziękuję za wypowiedź w wątku.

Domyślnie

Powinieneś być zadowolony. Ja jestem.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

boobass masz juz to cudo, pochwal sie jak wrazenia. Sam jestem ciekaw bo nikonow juz mam dosyc. Za dużo kurza heheh

gibber, ty masz Canon 6D, a wczesniej co miales?
    Coraz mniej Nikona.

Domyślnie

Poprzednio D700.
    flickr / Rolleicord, Canon

Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów