Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 69
    Oszczędny w słowach Awatar somrozen
    Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

szkoda, że nie ma "Like It", a propos "wilczka", to kolejny raz dziękuję kilka lat jeszcze do 50 brakuje, ale dziękuję
    ======================================
    D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez somrozen Zobacz posta
    szkoda, że nie ma "Like It", a propos "wilczka", to kolejny raz dziękuję kilka lat jeszcze do 50 brakuje, ale dziękuję
    Nie no, napisałeś, że wiekowo nie pasuje do Ciebie określenie "młody wilczek", pisałem ogólnie.
    Z drugiej strony podobno mamy tyle lat na ile się czujemy
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Jak wypiłeś pół kieliszka to aparat można było w aucie trzymać A swoją droga to fotograf może na rękach chodzić, żonglować i do tego śpiewać. Najistotniejsze jest to, żeby dobre zdjęcia wyszły. Ocenianie EFEKTU pracy tylko po stylu jej wykonywania jest tendencyjne.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

Szymon708 a czymże jest styl jeśli nie efektem doświadczenia?
    D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez somrozen Zobacz posta
    po drugie to moi serdeczni przyjaciele
    Dlaczego nie poleciłeś w takim razie swoim znajomym jakiegoś dobrego fotografa, tylko pojawił się jakiś człowiek orkiestra z aparatem i kamerą jednocześnie?

BTW, mi takich ludzi (par młodych) wcale nie żal. Bo w 100% tacy magicy (foto+video w jednym) są po prostu tani, widocznie para młoda chciała tanio... więc ma.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-10-2013 o 12:32 Powód: lit.

Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

Prz3mo, nie poleciłem bo nie prosili o pomoc w wyborze. Z moich ust nie usłyszą złego słowa nt. człowieka orkiestry, będę milczał jak grób nie popsuje im tego dnia. I tak jak już wspominałem wcześniej, podzieliłem się swoimi wrażeniami tylko tutaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Ocenianie EFEKTU pracy tylko po stylu jej wykonywania jest tendencyjne.
    Niekoniecznie. Są sytuacje w których można mieć pewność, że fotograf odstawia kaszanę. Fotografowanie to jednak fizyka, jej nie oszukasz.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Niekoniecznie. Są sytuacje w których można mieć pewność, że fotograf odstawia kaszanę. Fotografowanie to jednak fizyka, jej nie oszukasz.
    Dokładnie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz
    http://www.youtube.com/watch?v=t_ODhVn78SI
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Nie ma się czym przejmować, są i plusy takiej sytuacji - jak im spiepszy materiał to reszta rodziny będzie wiedzieć żeby orkiestrę na wesele brać jedną, nie dwie. Może wkońcu kiedyś urośnie świadomość klientów, że jednak to nie jest tak, że wystarczy kupić coś lepszego niż małpa i już się jest zawodowcem.

Dlatego nie ma co im wytykać że wzięli kogo wzięli, bo oni o tym doskonale wiedzą (kasa kasa tanio tanio), a jak naiwnie sądzą że w ich przypadku będzie inaczej, to sie dowiedzą przy odbiorze materiału. Tak czy siak, nikomu nie polecą takiego rozwiązania.
    ;]

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Dlaczego nie poleciłeś w takim razie swoim znajomy jakiegoś dobrego fotografa, tylko pojawił się jakiś człowiek orkiestra z aparatem i kamerą jednodocześnie?
    No właśnie. Ostatnimi czasy słowo przyjaźń jakoś się zdeptało i chyba nic nie znaczy.

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów