Close

Strona 1623 z 1948 PierwszyPierwszy ... 623112315231573161316211622162316241625163316731723 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 221 do 16 230 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    Idealnie spójne portfolio...

http://instagram.com/mrpimpgoodgame
    Aż człowiek nie może się doczekać, co takiego zaskoczy go na kolejnych zdjęciach.

Domyślnie

Haha, rewelacja, credka
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Inaczej bym nie wrzucała Mało kiedy zdarza mi się popłakać przy reklamie...

Domyślnie

Każdy ma swoje poczucie humoru. Moje też nie wszyscy muszą akceptować

A to było?

Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    Każdy ma swoje poczucie humoru. Moje też nie wszyscy muszą akceptować

A to było?

Dziś ani razu.
    Toć to stare jak moja małżonka. Co nie znaczy że nie dobre.
    Szary, cichy człowiek.

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cooder Zobacz posta
    O! Nie wiedziałem, że mój ulubiony gitarzysta jest też zapalonym fotoamatorem!

O ile się nie mylę to obraz w wizjerze aparatów Leica nie pada przez obiektyw jak w lustrzance więc widzi obraz w wizjerze nawet z założonym deklem. W czasach analoga to musiała być zabawa jak koleś wyklepał pół kliszy z deklem na obiektywie i wyszły czarne zdjęcia
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    O ile się nie mylę to obraz w wizjerze aparatów Leica nie pada przez obiektyw jak w lustrzance więc widzi obraz w wizjerze nawet z założonym deklem. W czasach analoga to musiała być zabawa jak koleś wyklepał pół kliszy z deklem na obiektywie i wyszły czarne zdjęcia
    Ale w wizjerze widać z kolei czas naświetlania, aparat sygnalizuje też zwykle niedoświetlenie i prześwietlenie, więc przy pomiarze TTL w dalmierzu można się szybko zorientować, że nie zdjęto dekla.
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

John Cleese o sytuacji politycznej w sprawie Syrii:

W związku z ostatnimi wydarzeniami w Syrii, Brytyjczycy poczuli ukłucie niepokoju. W związku z tym, w Wielkiej Brytanii podniesiono stopień zagrożenia z "Podirytowany" do "Zezłoszczony". Jak zapowiadają źródła rządowe, może on zostać powtórnie podniesiony do "Rozgniewany", lub nawet "Oburzony". Anglia ostatni raz podniosła stopień zagrożenia do "Oburzonego" w 1940, kiedy prawie skończyła się herbata. Zmieniono również skategoryzowanie terrorystów. Dotychczas określano ich jako "Męczących", teraz znaleźli się w kategorii "Nieznośnych". Ostatni raz użyto tej kategorii zagrożenia w 1588, kiedy Brytanii zagrażała hiszpańska armada.

Szkoci z kolei zmienili poziom zagrożenia z "Wkur**ieni" na "Skopmy tyłki skur**wysynom". Szkoci nie znają innych poziomów zagrożenia. Własnie dlatego przez ostatnie 300 lat byli wystawiani na pierwszej linii przez Armię Brytyjską.

Rząd Francji ogłosił wczoraj zmianę poziomu zagrożenia z "Uciekaj" na "Kryj się". To prawie najwyższy stopień w tamtejszym systemie - wyżej są jedynie "Kolaboruj" i "Poddaj się". Podniesienie poziomu zagrożenia ma związek z pożarem fabryki białych flag, który znacząco zmniejszył zdolności obronne francuskiej armii.

Włochy zmieniły poziom zagrożenia z "Mów głośno i gestykuluj" na "Pręż muskuły". Pozostałe dwa poziomy to "Nieefektywne operacje wojskowe" i "Zmiana stron".

Niemcy zmienili alert z "Pogardliwej arogancji" na "Załóż mundur i śpiewaj pieśni marszowe". Pozostałe dwa poziomy to "Najedź sąsiadów" i "Przegraj".

Belgowie z kolei są na wakacjach (jak zwykle). Jedynym zagrożeniem, jakiego się obawiają, jest przeniesienie kwatery głównej NATO z Brukseli.

Hiszpanie są podekscytowani, z pierwszego rejsu swoich nowych łodzi podwodnych. Są one pięknie zaprojektowane i mają szklane dno, dzięki czemu nowe okręty Hiszpańskiej Marynarki Wojennej mogą oglądać stare okręty Hiszpańskiej Marynarki Wojennej.

W tym samym czasie Australia podniosła poziom zagrożenia ze "Spoko wodza" na "Biedzie dobrze, ziomek". Do najwyższego poziomu zagrożenia pozostały "Kurka, chyba odwołam grilla w weekend" i "Grill odwołany". Nigdy w historii Australii nie wystąpiła jeszcze sytuacja wymagająca odwołania grilla.
    pozdrawiam, Wojtek

Strona 1623 z 1948 PierwszyPierwszy ... 623112315231573161316211622162316241625163316731723 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów