Uncle Drew Chapter 2:
Szukaj
Uncle Drew Chapter 2:
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Nikon http://greg77.com/
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
- Odwróć się i zdejmij majtki!
- Nie, Leszek, nie chcę w tyłek!
- Nie bój się, Sylwia, to nie boli.
- A Ksenia mówiła, że boli!
- Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało.
- Leszek... wstydzę się...
- Sylwia, znamy się przecież do lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia!
- To... to... to zamknij oczy, Leszek!
- Cholera, przecież jak zamknę, to nie trafię!
- Leszek, to weź jakoś... inaczej!
- Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze...
A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna... Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją!
Tylko: ‘tabletka’ i ‘tabletka’.
Dwie gospodynie stoją przy pralce:
- Jadźka, ale tak między nami... Anal już próbowałaś?
- E... Zadowolona jestem z Dosi...
Ostatnio edytowane przez linkil ; 16-03-2013 o 18:51
POZDROWIENIA
Odświeżono cyfrowo kopię "Krzyżaków" Forda, na pierwszy seans zaproszono znane osoby ze świata polityki, mediów, sportu, kultury. Po seansie niektóre osoby wypowiedziały się co myślą o filmie.
Prof. Środa - Jest to obraz skrajnie szowinistyczny! Zmieniłabym też Bogurodzicę na Międzynarodówkę, w końcu walczyliśmy z krzyżackim faszystą przy wsparciu postępowych sił międzynarodowych.
Donald Tusk - Nie rozumiem tej bitwy, zamieszania. Przecież Jagiełło mógł wziąć te miecze i powiedzieć, że to jest okup od krzyżaków. Byłby sukces.
Jarosław Kaczyński - Proszę nie zapominać, że król Jagiełło był tylko królem technicznym. Udzielała mu wsparcia grupa ludzi Porządnych i Sumiennych.
Jacek Kurski - wydaje mi się, że w scenie z 42 minuty obok mistrza krzyżaków stał przodek Donalda Tuska.
Tomasz Jacyków - oni tak wszyscy byli źle ubrani. A krzyżacy... te białe płaszcze... krzyże powinny być przynajmniej różowe.
Anna Grodzka - Jest to film pokazujący niestety na drugim planie konflikt płci biologicznej z płcią psychiczną. Biedna Jagienka nie mogła w tamtych zacofanych czasach zmienić płci, a przecież widać jak się męczy w swoim ciele.
Janusz Piechociński - W filmie zbyt mało jest wyeksponowana rola chłopów, którzy żywią i bronią, a w zasadzie kosami przekutymi na sztorc roznoszą krzyżaków. Za te zasługi chłopstwa powinniśmy automatycznie dostawać połowę stanowisk rządowych niezależnie od tego kto wygra wybory.
Kibol zaplątany w tłum - k..., ale ustawka, k.... Ale widać k..., że byli z krakowa, bo przyszli z narzędziami, a nie honorowo gołymi pięściami.
Zaplątany w tłum świadek jehowy - czy ma pan czas chwilę porozmawiać?
Komendant Główny Policji - policja szacuje, że w zamieszkach wzięło udział ok. 5 tys. osób, niestety zanim dotarły siły prewencji zamieszki zakończyły się. Wystąpiliśmy do reżysera o udostępnienie filmu w celu identyfikacji osób biorących udział w tym zdarzeniu.
Robert Biedroń - fajne mieli te stroje, takie obcisłe, podkreślające pośladki.
Janusz Korwin Mikke - to podatki doprowadziły do tej bitwy.
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
Tak się robi fotki u ruskich
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
Wyjątkowo piękna młoda kobieta rzuciła studia I postanowiła zostać bogata.
Dość szybko znalazła sobie bogatego I napalonego
siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planując zerżnąć go na
śmierć zaraz podczas nocy poślubnej. Uroczystości ślubne I bankiet poszły
doskonale, pomimo półwiecznej różnicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiąca
miodowego rozebrała się I czekała rozkosznie w łóżku aż małżonek wyjdzie z
łazienki. Kiedy się pojawił, nie miał na sobie nic za wyjątkiem kondoma
skrywającego 30 centymetrową erekcję. Niósł ze sobą zatyczki do uszu a na
nosie miał klamrę do bielizny. Przestraszona ze cos jest nie tak,zapytała:
- A to, Po co ci te gadżety?!
Na to dziadek odpowiedział:
- Są dwie rzeczy, których nie mogę znieść. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy!
POZDROWIENIA
Skontaktuj się z nami