Nie mając nic brałbym kita 16-50... Takie moje zdanie, bez zbytniego rozwodzenia się w tym temacie.
Jak jednak zbraknie szerokości, można kupić później używkę.
Szukaj
Nie mając nic brałbym kita 16-50... Takie moje zdanie, bez zbytniego rozwodzenia się w tym temacie.
Jak jednak zbraknie szerokości, można kupić później używkę.
.
Niby racja, ostrzejszy (tak?), prawie tak samo mały (tak?) i daje wiecej ogniskowych niż jednąDo tego sprzedając go kiedyś za 600zl korpus wyszedł by mi taniej niż samotnie kupiony
Dlaczego do 16-50 nie da sie podłączyć ecu1? Fizycznie sie nie da czy jak? Nie miałem nic w rękach, przepraszam jesli pytanie jest głupie jak but.
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Witam
Właśnie się stałem szczęśliwym posiadaczem NEX-a6 i zacząłem go ustawiać, ale wysiadła bateria więc czeka mnie długie ładowanie. W związku z ustawieniami, czy można liczyć na podpowiedzi posiadaczy obytych już z aparatem - odnośnie ustawień podświetlenia wizjera, ekranu no i najbardziej jestem ciekaw działania focus-peakingu - jak to ustawiać. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Najlepsza z możliwych podpowiedzi:
Przeczytaj zatem instrukcję, tam jest najwięcej informacji... Mi to zajęło kilka dni, z aparatem w ręku. Potem dopiero, jak nie mogłem znaleźć informacji, pytałem.
PS
Gratuluję zakupu, dobry wybór.
.
Instrukcje to ja zawsze czytam, bardziej chodzi mi o osobiste doświadczenia, ale dziękuję.
doomin tutaj naprawdę bez uszczypliwości i ja proponuję lekturę instrukcji wraz z aparatemOsobiście zaraz po nabyciu 5R czułem się przez parę dni mooocno zagubiony, drażniło mnie parę rzeczy ale jak się okazało była to siła przyzwyczajeń do klasycznej "wielkiej" lustrzanki
Już po kilku dniach (także zerkania w instrukcję
) fotografowanie NEXem stało się lżejsze i przyjemniejsze do tego stopnia, że zdarza mi się kręcić kciukiem po padzie w D700... także życzę miłego poznawania nowego małego nexowego nabytku
![]()
Ropusz
Odpisz na PM![]()
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Nie mam takich problemów, sprzedałem D700![]()
flickr / Rolleicord, Canon
Skontaktuj się z nami