...
Szukaj
...
Ostatnio edytowane przez Birka ; 05-06-2007 o 18:13 Powód: Niski poziom kultury i zrozumienia
rozczarujesz się ....
lustrzanki - z drobnymi wyjątkami - nie dają takiej możliwości , a d40 nie należy do tych wyjątków
Zastanawia mnie po co ktoś kupuje lustrzankę nie mając nawet tak podstawowej wiedzy ? :-O
Nikon D40 + Nikkor 18-70. Dopiero zaczynam zabawę z rysowaniem światłemjestem kompletnym amatorem.
Kumpel jak kupowal D40 to znajomy mu odradzal bo:
"Filmów nie kręci."
ahhh przykre to bardz... to tak jak kupienie sportowego prshe i dowiedzenie sie potem ze silnik jest z tylu auta.... a po nastepnych rozczarowaniach zwrucenie uwagi ze naped tez jest na tyl i po tym wszytskim zorientowanie sie ze jest to samochod 2 osobowy i nie mam gdzie dzieciaka posadzic.... przykre...
nie macie racji.
widok na lcd jest wtedy jak się go trzyma tą tubiastą częścią do przodu![]()
Oj widze z kazdy z was urodził sie z wielką wiedza na temat fotografi. Myślalam ze można sie tutaj czegos wiecej dowiedziec ale... jak ktos nie ma juz wiedzy chociaż podstawowej to juz jest beznadziejmy i kazdy musi go krytykować, wyśmiewać i itp.
Własnie żałuję ze weszłam na to forum, potraficie tylko krytykować a nie pomagać. Forum nikona wzajemnej adoracji do krytykowania nowych ludzi chętnych wiedzy.
Za kolegów przepraszamy
Ale wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, by otrzymac odpowiedź na to pytanie (lub przeczytać instrukcję).
Życzę pięknego światła i radosnych ujęć stworzonym właśnie na potrzeby familijne (ale nie tylko) Nikonem D40
NIKON
Skontaktuj się z nami