Close

Strona 56 z 193 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 1929

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Zabrakło mi jednej informacji w Twojej wypowiedzi. ISO 1600, czas 1/2000 ale przy jakiej przysłonie?
    .
    5.6, no ale to w NX, bo w Nexie np. na 2.8 mozna bylo dac mniejsze iso, wiadomo lepsze swiatlo.

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    Robiłem, pofatygowałem się pod oba. W ciągu tygodnia zrobiliśmy z żoną ok. 100km piechotą. 25 de April trudniej, chyba tylko gdzieś z góry, bo od dołu pełno bajzelku wszelakiego. Vasco to inna sprawa, jest podejście i pięknie dookoła. Zapraszam tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=233341
    jakaś połowa z RX100, co do iso, to wieczorem zobaczę, bo nigdy tego nie sprawdzam.
    25 de April, to obok tego Chrystusa, na gorze.. tam jest sciezka i cos tam widac, chociaz i tak krzaki zaslaniaja.
    Portugalia jest fajna do zwiedzania, ale ja tam najbardziej lubie plaze w Algarve.
    no i dobrze, ze rx100 sie spisal.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

to obok tego Chrystusa, na gorze.. tam jest sciezka i cos tam widac, chociaz i tak krzaki zaslaniaja.
    Ciernista i kręta jest droga do Pana.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Ze wspomnianej ścieżki - Pentax K-7
    Dla wszystkich odwiedzających Lizbonę mam małą przestrogę aby dokładnie kontrolowali ustawienia WB. Sam zwykle jadę na auto, aparat ustawia WB w miarę dobrze a resztę poprawiam w LR ale przy części Lizbońskich zdjęć miałem problem z WB.

Domyślnie

To zdjęcie to sam robiłeś, czy z Wikipedii? http://en.wikipedia.org/wiki/25_de_Abril_Bridge http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ponte25Abril1.jpg

Oczywiście żartuję, żeby nie było!
    Ostatnio edytowane przez puch24 ; 24-07-2013 o 19:44
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

to samo, tylko chmury wkleił dla niepoznaki
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    to samo, tylko chmury wkleił dla niepoznaki
    I domalowałem delfinki na podporach...

Domyślnie

Temat znika w czeluściach forum, więc wrzucę parę fotek.

Na koniec najważniejsze Postanowiłem, wzorem pewnej zacnej manufaktury, poddać tego malucha apgrejdowi. Wersja Deluxe, pomimo sporych kosztów operacji (użyto sezonowanego, siedmiokrotnie impregnowanego pszczelim woskiem korka), daje poczucie obcowania z przedmiotem wyjątkowym i pozwala w pełni cieszyć się niedzielną fotografią

Ostatnio edytowane przez Jai pur ; 01-08-2013 o 23:32

Domyślnie

spoko zdjęcia

Zwłaszcza ten samotny ptaszek, w tle tej pary na ostatnim...

Domyślnie

Na koniec najważniejsze Postanowiłem, wzorem pewnej zacnej manufaktury, poddać tego malucha apgrejdowi. Wersja Deluxe, pomimo sporych kosztów operacji (użyto sezonowanego, siedmiokrotnie impregnowanego pszczelim woskiem korka), daje poczucie obcowania z przedmiotem wyjątkowym i pozwala w pełni cieszyć się niedzielną fotografią

Nie wim czy zauważyłeś ale wyrosła Ci huba na soniaku

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

To BW to z aparatu jest czy konwertowane z koloru? Bo takie troche fomapanowo-ilfordowe..
    Völkchlor

Strona 56 z 193 PierwszyPierwszy ... 646545556575866106156 ... OstatniOstatni