Close

Strona 46 z 189 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1929

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Po tym jak Nowy kupił/sprzedał ze 20.000 aparatów i obiektywów, odkrył był Bokeh Wszechmogący i Niepokalaną Plastykę Hiperprzestrzenną

Trywialne właściwości optyczne straciły dla Niego znaczenie, skoncentrował się na studiach z zakresu metaoptyki transcendentalnej

Znamiennym jest albowiem, że pewne zestawy film/matryca+obiektyw mają bynajmniej zdolność do szczególnego intensyfikowania nadrealności obrazowanych przedstawień, zagęszczania kontekstów, poetyzacji trywialności, et caetera
    Ps. Nigdy nie miałem C5D - więc plastyki nie znam
    Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 16-07-2013 o 00:10

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Ps. Nigdy nie miałem C5D - więc plastyki nie znam
    Plastyka-przestrzenność-3Dlook - jeden pies

Czemu zamiast magicznych matryc i szkiełek dawniej wystarczało trochę światła, staranności i wypukłości ?

Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Obecnie tez wystarcza ale nie każdy je ma

Znaczy wypuklosci - ja już pokazywalem takie samo zdjecie ale bez wypuklosci

Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 16-07-2013 o 00:36

Domyślnie

dobra muza to połowa sukcesu każdego przedsięwzięcia ahtystycznego

Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Ja przygluchy już jestem lekko - i lubię głośna

Domyślnie

wiec co przemawia za rx100, poza tym ze jest taki maly? To strata pieniedzy? :>
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Miasto
    Mauretania

Domyślnie

Mekano chcesz mojej rady ??? Masz fajne 3 aparaty z tego co wyczytałem nikona, sony, samsung - wybierz jeden z nich i rób nim zdjęcia - jeśli brakuje Ci jakiejś ogniskowej podejdź bliżej lub odejdź. Co prawda nie miałem jak pisał Czornyj 20.000 aparatów i szkieł ale sporo ... wybierz jeden bez różnicy który i fotografuj - to jest najlepsze. To co zaoszczędzisz wydaj na cokolwiek na co brakowało Ci kasy.

wpadł mi do głowy jeszcze jeden pomysł - kup sobie aparat analogowy - może być jakiś mały to uczy najlepiej - 36 klatek stałe iso ...

a to z nikona d50 i jakieś słabej sigmy

Ostatnio edytowane przez WojtehP ; 16-07-2013 o 01:34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WojtehP Zobacz posta
    Mekano chcesz mojej rady ??? Masz fajne 3 aparaty z tego co wyczytałem nikona, sony, samsung - wybierz jeden z nich i rób nim zdjęcia

a to z nikona d50 i jakieś słabej sigmy
    Probujesz udowodnic ze kazdym aparatem zrobi sie zdjecie, no dobrze kazdym, ale jakosc techniczna niestety bedzie sie roznic przy powiekszeniu na 100%, gdyby nie bylo roznicy, nikt nie zastanawialby sie tak szczegolowo nad danym modelem i jego specyfikacja. Prawda?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Probujesz udowodnic ze kazdym aparatem zrobi sie zdjecie, no dobrze kazdym, ale jakosc techniczna niestety bedzie sie roznic przy powiekszeniu na 100%, gdyby nie bylo roznicy, nikt nie zastanawialby sie tak szczegolowo nad danym modelem i jego specyfikacja. Prawda?
    Jak często drukujesz odbitkę w powiększeniu 100%?

Strona 46 z 189 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696146 ... OstatniOstatni