Close

Strona 55 z 193 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 1929

Domyślnie

A zrobiles zdjecie mostow Vasco da Gama i 25 de April? Mi sie zawsze podoba ten czerwony.
    A jakie iso najwyzsze uzywales?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Daje tu bo szkoda nowy watek zakladac. Ostatnio byly plotki, teraz oficjalnie...

http://www.dpreview.com/news/2013/07...d-20mp-compact

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Daje tu bo szkoda nowy watek zakladac. Ostatnio byly plotki, teraz oficjalnie...

http://www.dpreview.com/news/2013/07...d-20mp-compact
    Czyli jak przy pomocy kawałka drewna podnieś wartość aparatu o jakieś 1-2 tyś dolców.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Nie wartość, tylko cenę.
    On nie jest wart tyle, ile kosztuje.
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Taniocha...tylko brać, nawet po dwie sztuki
    http://fotojoker.pl/

Domyślnie

Muszą z czegoś opuścić do 2000 zł by wyszło na super obniżkę i niebywałą okazję . Moim zdaniem z 4 tyś. byłby lepszy efekt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Nie sztuka kupic cos, bo jest "cool", sztuka to jest wywnioskowac czy dla nas bedzie to odpowiedni sprzet, by wlasnie potem nie zalowac, mimo ze inni wychwalaja dana rzecz pod niebiosy, nam moze to zupelnie nie odpowiadac.. dlatego fajnie jest poczytac i sie dowiedziec jak najwiecej rzeczy, niz kupic cos w ciemno i potem byc niezadowolonym, bo spodziewalismy sie czegos innego..
    Dzis np. rano (dalsza czesc fiesty) potrzebowalam iso 1600 i czasow na poziomie 1/200, taki rx100 watpie by sobie z tym poradzil.. no ale nie oceniam bo nie mialam, takze mimo ze rx100 to dobry aparat, mysle jednak ze najlepiej sie spisze na wakacje, z czyms innym bylo by troche gorzej porownujac do bezlusterkowca..
    U nas fiestami to nikt nie jeździ

Zabrakło mi jednej informacji w Twojej wypowiedzi. ISO 1600, czas 1/2000 ale przy jakiej przysłonie?

A co do RX100 II to podoba mi się doklejany grip - wygląda lepiej niż ten od Franieca, oby nie był droższy. Adapter i filtry też dedykowane i nie trzeba szukać po firmach trzecich. Całkiem fajny ten nowy, tylko cena niech trochę spadnie.

Domyślnie

było
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    A zrobiles zdjecie mostow Vasco da Gama i 25 de April? Mi sie zawsze podoba ten czerwony.
    A jakie iso najwyzsze uzywales?
    Robiłem, pofatygowałem się pod oba. W ciągu tygodnia zrobiliśmy z żoną ok. 100km piechotą. 25 de April trudniej, chyba tylko gdzieś z góry, bo od dołu pełno bajzelku wszelakiego. Vasco to inna sprawa, jest podejście i pięknie dookoła. Zapraszam tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=233341
    jakaś połowa z RX100, co do iso, to wieczorem zobaczę, bo nigdy tego nie sprawdzam.

Strona 55 z 193 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni