Close

Strona 54 z 193 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 1929

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    az mi sie przypomniały moje rozterki przed zakupem Contaxa 645, czy ja potrzebuję aż tak dobrego aparatu

(przy czym nie o kasę chodziło)
    Hehe, dokladnie jak u mnie, 1.5 roku sie zastanawialem, w koncu kupilem, i czy robie lepsze zdjecia? ;]
    Canon

Domyślnie

Robisz super zdjecia, a to wszystko dzięki Contaxom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    ... a to wszystko dzięki Contaxom.
    Hehe, zlosliwy jestes ;]
    Ale jest w tym troche prawdy, zgadzam sie tu z drogim Pastwisko, bo G2 mam niemal zawsze przy sobie co niejako pomaga jak najdzie mnie ochota na zrobienie zdjecia
    Canon

Domyślnie

Mekano, specjalnie dla ciebie:

http://www.wapy.com/entiz/read.php?num=11073

Masz super test i dużo zdjęć, rawy i jpgi, jak wolisz. Nie ma tylko porównania bezpośredniego do D90 ale może coś ci da ta strona
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Widze ze prosba o zdjecia przeszla bez echa
    A szkoda
    Nie o to chodzi, zebys zobaczyl moje zdjecia i zaczal je kwestionowac pod jaki aparat sie nadaja, przeciez to nie ma sensu, po co mi sluchac opinii negatywnych czy pozytywnych, jakos malo mnie to interesuje, nie zajmuje sie fotografia profesjonalnie, nie robie slubow itp. fotografia dla mnie to pasja, wystarczy ze mi sie podobaja i to jest najwazniejsze, no powiedzmy, ze mam jeszcze wielu ludzi na swiecie ktorym sie moje fotografie podobaja i mnie to najbardziej cieszy.

deep ok, stronka zapisana wrocilam z fiesty, wiec jutro sobie w spokoju obejrze.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    fotografia dla mnie to pasja..
    Chyba onanizm...

Domyślnie

Co tak niektórzy ciągle o tym onanizmie? Albo to jakieś bardzo modne słowo jest, albo są mocno niewyzyci emocjonalnie, fizycznie. Popieram Mekano, jak kupować to najlepsze co uważamy. Gdy ja tak robię to nigdy potem nie żałuję.

Domyślnie

Chyba pora na jakieś zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrawi Zobacz posta
    Co tak niektórzy ciągle o tym onanizmie? Albo to jakieś bardzo modne słowo jest, albo są mocno niewyzyci emocjonalnie, fizycznie. Popieram Mekano, jak kupować to najlepsze co uważamy. Gdy ja tak robię to nigdy potem nie żałuję.
    Nie sztuka kupic cos, bo jest "cool", sztuka to jest wywnioskowac czy dla nas bedzie to odpowiedni sprzet, by wlasnie potem nie zalowac, mimo ze inni wychwalaja dana rzecz pod niebiosy, nam moze to zupelnie nie odpowiadac.. dlatego fajnie jest poczytac i sie dowiedziec jak najwiecej rzeczy, niz kupic cos w ciemno i potem byc niezadowolonym, bo spodziewalismy sie czegos innego..
    Dzis np. rano (dalsza czesc fiesty) potrzebowalam iso 1600 i czasow na poziomie 1/200, taki rx100 watpie by sobie z tym poradzil.. no ale nie oceniam bo nie mialam, takze mimo ze rx100 to dobry aparat, mysle jednak ze najlepiej sie spisze na wakacje, z czyms innym bylo by troche gorzej porownujac do bezlusterkowca..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Dziś pakuję walizkę i opuszczam Lizbonę. Przez tydzień RX100 dzielnie mi towarzyszył. Jestem z niego bardzo zadowolony, ale pewnie z innego też bym był, po prostu chciało mi się zdjęcia robić. Za parę dni wrzucę coś do działu ulicznego.

Strona 54 z 193 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni