Ja rzucę męski portret z grilla (Takumar 55/2)
Szukaj
Sorki, ale na chwilę wrócę do starego tematu.
Mariusz, zakupiłem ten pokrowiec w rozmiarze M i tak jak piszesz, jest trochę za duży, ale tylko trochę. Czy miałeś okazję przymierzać N5n+PZ1650 w pokrowcu o rozmiarze S? Bo jeśli jest on tylko troszkę mniejszy od M, to powinien być OK. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
W "S" wchodzi 5n z PZ, ale bardzo, bardzo ciasno. Jest równie źle jak z "M", tylko w drugą stronę :/ A z E16 było idealnie z "S"... Jak nie masz dwóch lewych rąk (jak ja nie przymierzając), możesz spróbować zwęzić "M" za pomocą maszyny do szycia...
Ja zamówiłem z jebaja coś takiego: http://www.ebay.com/itm/300924781437...84.m1439.l2649
Ja przyjdzie, napiszę co i jak.
A na razie: Lens Turbo w wersji Nikon F. Dwa obiektywy - Nikkor 50/1.4 AFD oraz Samyang AE 14/2.8. Spodziewałem się tragedii, bo zawodnicy trudni - świecący od aberracji na 1.4 i paskudny pod światło Nikkor i świetny, ale pierońsko szeroki Koreaniec. Plus dwie beczki na razPoniżej na netralnych ustawieniach LR, cropy 1:1 zamontowane w środku żeby forum nie zaśmiecić. Niestety, zagadałem się z Michałem i na myślenie o sensownych samplach zabrakło czasu, aż jestem zły na siebie co przyniosłem do domu. Oceńcie sami, czy coś z tego widać.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected] (Michel71 vel Michel z KKM w roli mistrza drugiego planu)
[email protected]
Samy@f8
Exaktę widać.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Hm z tym boosterem+samyang 14 to fajne połączenieZa to nikkor do mnie nie gada
To fotki z n5-6 czy n7?
Skontaktuj się z nami