W UK nie-nowosci sa po 2-4 funty, nowosci po 8-10 w papierze podobnie. Za 30 funtow masz 10 ksiazek, za 450zl (tyle srednio kosztuje eReader w Polandzie) ... sam sobie policz.
Moje ksiazki, ktore czesto kupuje, ceny siegaja od 80funtow w gore czy papier czy ebook ... tak tak, zawodowe ksiazki sa cholernie drogie. W papierze, mam wydania z Indii za 1/4 tej ceny.
Widac nie doczytales mojego posta, bo w domu sa obecnie 2 eReadery. Nie otoczka jest wazna ale latwosc odszukiwania informacji. Jestem wzrokowcem i pamietam gdzie co jest. Przerzuce ksiazke 3x szybciej niz odnajde to samo w PDFie czy ebooku. A na marginesie, przeciez to samo napisalem, czytajac cokolowiek eReader genialny i nie swieci po oczach. ALE sa ksiazki ktore warto miec na polce. Poza tym jadac na wakacje stracic jedna ksiazke a eReadera z biblioteka to nie to samo.
A co do Argosa UK ... sprawdz stan magazynowy a nie to czy maja na stronie w katalogu. Wielu sprzedawcow sie oglasza, ze ma a jak zlozysz zamowienie ZONK, czas dostawy do 4 tygodnii.
Nooka sie rootuje bez problemow ale traci gwaracje. W tym miesiacu ma wyjsc nowy firmware 1.5, ktory bedzie mial normalna przegladarke internetowa oraz obsluge poczty.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami