Jesteś pewien że widziałeś 5N? Bo w co najmniej 2 sklepach tej sieci widziałem 5R z błędnym opisem na kartce z ceną, i to już miesiąc albo 2 wstecz...
W dodatku był droższy od 5R![]()
Szukaj
Jesteś pewien że widziałeś 5N? Bo w co najmniej 2 sklepach tej sieci widziałem 5R z błędnym opisem na kartce z ceną, i to już miesiąc albo 2 wstecz...
W dodatku był droższy od 5R![]()
C5050Z i jakieś APS-C...
18-55 to w końcu kit z markowego Lunara![]()
to az taki dramatyczny jest ten 16-50? Bo przy takim fotografowaniu z 18-55 nie mial bys problemow, wiec jak tu myslec zeby 18-55 zamienic na 16-50, skoro nim sie zdjec nie da robic? Cos jest wielkie nie tak..
wiesz co ja to samo zauwazylam, dlaczego taki podobny? No bo na pewno to nie ten sam kit, prawda?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Widzę 5N z 18-55 na stronie MM za 2.199,- ale czy to aktualne czy jedynie historia?
Bo to ten sam!
http://www.swiatobrazu.pl/internet-s...nar-27745.html
uel, tyle pieniedzy za taki potworek, chwala ludziom ktorym sie to cos podoba. :>
Ktos wczesniej wspomnial o baterii, ze mu sie nie laduje w 100%, i tak zapomnialam skomentowac, mam to samo w jednej podrobce PATONA.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Dzięki za pomoc, 5r kosztuje ok 1700 więc pewnie nie dostanę nowego 5n w konkurencyjnej cenie. No nic, dzięki![]()
a dlaczego chcesz 5n a nie wezmiesz lepszego 5R?
Skontaktuj się z nami