Close

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 116

Domyślnie

generalnie maile od nich wielu ludziom wpadają do spamu może tak było i w moim przypadku bo powiem szczerze że nie pamiętam abym wyrażał zgodę. Potwierdziłem także że oprogramowanie można używać komercyjnie. Generalnie ja jestem bardzo zadowolony.

Oszczędny w słowach Awatar somrozen
    Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

Ten nowy NIK Collection to mogę go mieć na laptopie i na stacjonarnym? nie będzie wołał, że to druga kopia?
    ======================================
    D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.

Oszczędny w słowach Awatar somrozen
    Miasto
    Słupsk/Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez somrozen Zobacz posta
    Ten nowy NIK Collection to mogę go mieć na laptopie i na stacjonarnym? nie będzie wołał, że to druga kopia?
    znalazłem, można na 2 komputerach
    ======================================
    D4s,D4,D700,2xN24-70,N70-200,N70-300,N85,N50,SB700,2xSB910, DJI Phantom 2V+, DJI MAVIC, DJI OSMO...żaden ze mnie fotograf.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    generalnie maile od nich wielu ludziom wpadają do spamu może tak było i w moim przypadku bo powiem szczerze że nie pamiętam abym wyrażał zgodę. Potwierdziłem także że oprogramowanie można używać komercyjnie. Generalnie ja jestem bardzo zadowolony.
    Tyle, że ja dostałem email kilka miesięcy temu, że robią automatycznie transfer a jak nie chcę to muszę kliknąć na link i wtedy nie zrobią.
    U mnie jak na razie cisza. Zadałem pytanie przez ich stronę i brak odpowiedzi.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Niech ktoś dobry skrobnie, co takiego fajnego daje SEP? Jak rozumiem, jest do konwersji do B/W.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez azaz44 Zobacz posta
    Niech ktoś dobry skrobnie, co takiego fajnego daje SEP? Jak rozumiem, jest do konwersji do B/W.
    Bywa pomocny, nawet tym bardziej kreatywnym:
    http://www.niksoftware.com/nikcollec...o%2Fmain.shtml .
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Ja już się poddaje powolutku. Nie dostałem do dziś maila z linkiem. Wysłałem na podane wyżej adresy maile łamaną angielszczyzną w czwartek i nic trochę szkoda. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

Domyślnie

Kurna dzięki Panowie, jakoś czytałem, ale nie ogarnąłem że w takich pieniążkach można kupić, właśnie ściągnąłem DEMO, i raczej kupię.

Ja ze swojej strony mogę dodać jeszcze ciekawostkę, sam kupiłem za 199USD CaptureNX2 + Color Efex3 - http://imixermedia.com/ - i działa rewelacja również!
    NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koral181 Zobacz posta
    Ja już się poddaje powolutku. Nie dostałem do dziś maila z linkiem. Wysłałem na podane wyżej adresy maile łamaną angielszczyzną w czwartek i nic trochę szkoda. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
    Mnie też nie przychodziło ale jeszcze raz skontaktowałem się przez ich stronę i wiadomość przyszła.

Po pierwsze przez długi okres czasu wszystkie emaile z Nik przychodziły do inbox. Sprawdziłem wczoraj i okazało się, że ostatnie najważniejsze z linkiem do ściągnięcia były w junk.

Po drugie jak wysyłasz zapytanie przez ich stronę to wypełnij wszystkie pola z gwiazdką. Poprawnie działająca forma w przypadku kiedy któreś pole nie jest wypełnione powinna zapamiętać całą informację i poprosić o uzupełnienie brakującej informacji i w końcu wysłać. Z tego co zauważyłem to w przypadku uzupełnienia brakującej informacji po kliknięciu "Submit" strona nie wysyłała wiadomości tylko czeka w nieskończoność.

Po trzecie jak dostajesz email od nich z adresami
    no-reply@niksoftware.com, nikcollection-noreply@niksoftware.com
    to nie możesz na nie odpisywać bo i tak nie dojdą.

Możesz wysłać email na adres
    [email protected]
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remos Zobacz posta
    Kurna dzięki Panowie, jakoś czytałem, ale nie ogarnąłem że w takich pieniążkach można kupić, właśnie ściągnąłem DEMO, i raczej kupię.

Ja ze swojej strony mogę dodać jeszcze ciekawostkę, sam kupiłem za 199USD CaptureNX2 + Color Efex3 - http://imixermedia.com/ - i działa rewelacja również!
    Sprawdź, czy nie masz prawa do pełnego pakietu za darmo po zakupie 'CE3 for NX2'. MZ, masz.
    Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 30-03-2013 o 19:56
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów