A to kojarze, byly wersje Select Edition, Complete Edition etc. Na dzis dzien jest jak wyzej kolega pisze, jedna jedyna full opcja.
Szukaj
A to kojarze, byly wersje Select Edition, Complete Edition etc. Na dzis dzien jest jak wyzej kolega pisze, jedna jedyna full opcja.
jakis błąd - moj link dziala caly czas
Zakupiłem w 5 min. Zero problemów. Wreszcie mam cały i oryginany pakietcik do obróbki fotek. Dziękuję ci Google
| NIKON D810 | NIKKOR 14-24mm 2.8G ED | NIKKOR 28mm 1.8G | NIKKOR 85mm 1.8G | NIKKOR 105mm 2.8G MICRO ED VR | SB-910 |
Ciągle nie otrzymałem maila o możliwości pobrania darmowej wersji. Czy wszyscy posiadacze programu NIKa już je dostali?
nie wiem czy wszyscy
a czy jakis czas temu dostales moze maila informujacego o przejeciu Nika przez Google i proszacego o wyrazenie zgody na transfer Twoich danych osobowych/akceptacji polityki prywatnosci czy jakiejstam Googla i wyraziles na to zgode (klikalo sie na jakis link z maila)
jesli nie, to pewnie nie maja Cie w bazie - pisz do supportu
ja też nie dostałem maila, ani o darmowej wersji, ani o przejęciu przez Google
Mam problem z tym programem. Edytuję zdjęcie np. w Vivezie, na koniec klikam Save, okno się zamyka i pojawia się Lightroom z informacją No image selected. W widoku siatki mam na zdjęciu znacznik grupowania 2 zdjęć, ale po kliknięciu zmienia się tylko jego wygląd z "2" na "1 of 2" i zmieniona kopia zdjęcia się nie pokazuje - widoczny jest tylko oryginał. Mogę wybrać Unstack, wtedy znacznik grupowania znika i zostaje sam oryginał. Słowem - u mnie nie działa. Czy to wina wersji demonstracyjnej? Mam ją od 2 dni, więc powinno zostać jeszcze 13.
mam konto na nik używam silver efex pro 2.0 które kiedyś można było otrzymać za darmo ale gdzie się podziało logowanie na stronie ? czy ja już stary i ślepy jestem
Kiedyś była dostępna wersja SEP za free, pobrałem, zainstalowałem i zarejestrowalem. Dziś otrzymałem link do aktualizacji i mam cały pakiet za darmoTo się nazywa promocja
![]()
D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568
hmm... ja też wtedy pobrałem tę wersję, ale teraz maila żadnego nie otrzymałem.
A rok temu kupiłem za tysiaka Exef Pro 4... i z tego tytułu też żadnego info na mailu :-/
edit:
ooo, było w spamie, coś jest
Pytanie tylko czy ten "darmowy pakiet" jest też do wykorzystania komercyjnego?
Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 28-03-2013 o 11:03
Skontaktuj się z nami