Close

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 116

Domyślnie

Kiedyś była dostępna wersja SEP za free, pobrałem, zainstalowałem i zarejestrowalem. Dziś otrzymałem link do aktualizacji i mam cały pakiet za darmo To się nazywa promocja
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Budziko Zobacz posta
    Kiedyś była dostępna wersja SEP za free, pobrałem, zainstalowałem i zarejestrowalem. Dziś otrzymałem link do aktualizacji i mam cały pakiet za darmo To się nazywa promocja
    hmm... ja też wtedy pobrałem tę wersję, ale teraz maila żadnego nie otrzymałem.
    A rok temu kupiłem za tysiaka Exef Pro 4... i z tego tytułu też żadnego info na mailu :-/

edit:

ooo, było w spamie, coś jest
    Pytanie tylko czy ten "darmowy pakiet" jest też do wykorzystania komercyjnego?
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 28-03-2013 o 11:03

Domyślnie

nie dość że niema logowania to jeszcze nie mogę znaleźć maila do suportu ma ktoś ?

Domyślnie

Stara strona do logowania jeszcze wczoraj była, dzisiaj już zdjeli. Tu masz link do supportu: http://www.niksoftware.com/nikcollec...ort/main.shtml

Lub [email protected] [email protected]

Domyślnie

Informacjia o tym, że SEP był za free tutaj: http://programyzadarmo.net.pl/nik-si...-pro-za-darmo/
    Zrobiłem dokładnie jak napisano a dziś dostałem aktualizację do pełnej kolekcji.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    nie dość że niema logowania to jeszcze nie mogę znaleźć maila do suportu ma ktoś ?
    logowania juz nie bedzie... nowe wersje licencjonowane sa per user a nie per maszyna...

Domyślnie

... na reklamację czekałem 1,5 dnia odezwali się wygenerowali nowy link, który zadziałał. Licencja jest na dwa komputery mac/win. 423 zł wyszło płacąc kartą.
    Nikon

J1
    Gość

Domyślnie

Może komuś się to przyda. Kupon rabatowy WBEEM daje 15% rabatu. Wychodzi finalna cena 126.65 $

Domyślnie

bylem w tej grupie która miała kiedyś zarejestrowane darmowe silver efex pro i color efex pro 3.0 ale maila nie otrzymałem. Skontaktowaniu się z supportem i wymianiłem kilka maili i otrzymałem pakiet wczoraj wysłałem do nich pierwszego maila a dziś już sprawę załatwiłem
    Dopisek
    Podałem dane na które były rejestrowane poprzednie wersje a także numery seryjne.
    Ostatnio edytowane przez malibu ; 29-03-2013 o 10:38 Powód: dopisek

Domyślnie

malibu, bo mogla byc sytuacja, ze mimo ze ktos mial wczesniej zarejestrowane programy w Nik to jak Google wykupil Nika to rozsylali maila
    z prosba o wyrazenie zgody na trasnfer danych osobowych do Google - i jak ktos sie nie zgodzil, to jego dane nie szly do Google no i sila
    rzeczy nie mogli miec ich teraz w bazie

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów