Close

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 116

Domyślnie

hmm...rzeczywiście otrzymałem cały komplet bezpłatnie.
    Jacek
    -------------------------------------------------------
    D850+D810 /N24-120/N70-200/N85 1.4/ N16-35 / N28

Domyślnie

Kupiłem rano, rozsiadłem się przed komputerem wieczorem i dostałem info "ExpiredTokenThe provided token has expired.Request has expired" ... i tyle z mojego oprogramowania
    Nikon

Domyślnie

Jak pierwszy raz użyłem softu NikSoftware to stwierdziłem, że są to bez sensu zduplikowane funkcje Photoshopa. Ale później się przekonałem - świetne oprogramowanie. Vivezy używam regularnie, polecałem każdemu kogo uczyłem retuszu, a teraz tym bardziej będę polecał skoro można mieć cały pakiet za taką kwotę. Na FB jeden forumowicz się mnie pytał, do czego tego używam, więc poniżej zacytuję:

Używam Viveza2 do przyciemniania/rozjaśniania, do lokalnych korekt koloru (np skóra ma za dużo żółtego na ręce), do lokalnego podnoszenia kontrastu. To wszystko można zrobić w PS, ale w Vivezie jest szybciej/wygodniej, bo nie trzeba nakładać masek. Poza tym kiedyś używałem ColorEfexPro do specyficznego podnoszenia kontrastu i paru innych rzeczy, ale później opanowałem PSa tak że stało się zbędne i zapomniałem o tym całkowicie (ale najnowsza wersja może oferuje coś fajnego). Dfine wiem że jest świetne do odszumiania, ale ja robię zdjęcia na natywnym ISO więc to nie do mnie. Sharpener Pro podobno świetne do wyostrzania, ale nie używałem. SilverEfexPro to pozycja obowiązkowa dla każdego kto robi zdjęcia czarno-białe. Rewelacja, ale ja bw nie robię.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 26-03-2013 o 21:20

Domyślnie

próbowałem kiedyś triala w LR i zamiast przyspieszenia miałem spowolnienie, bo musiał do tiffa sobie wyeksportować więc zostawiłem. Przy kilkuset plikach dziennie to żadna pomoc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witus Zobacz posta
    Kupiłem rano, rozsiadłem się przed komputerem wieczorem i dostałem info "ExpiredTokenThe provided token has expired.Request has expired" ... i tyle z mojego oprogramowania
    Napisz do supportu. Generalnie na Google+ team google od Nik pisał, ze maja tez w niedlugim czasie wprowadzic na www funkcjonalnosc pt. podajesz na ich stronie maila uzytego do zakupu i dostajesz ponownie wiadomosc z linkiem do sciagniecia softu.

Domyślnie

support NIK jest/był bardzo pomocny - zawsze dostawałem szybką odpowiedź, a tym bardziej jak zapłaciłem. więc pisz do nich i na pewno pomogą
    Jacek
    -------------------------------------------------------
    D850+D810 /N24-120/N70-200/N85 1.4/ N16-35 / N28

Domyślnie

Napisałem, automat odpisał, że w ciągu 2 dni odpowiedzą .... Kiepsko mają to rozwiązane, że link działa chwilę.
    Nikon

Domyślnie

jakis błąd - moj link dziala caly czas

Domyślnie

Zakupiłem dzisiaj i działa jak talala

Kiedyś na starej stronie CEP4 miał kilka wersji uzależnionych od ilości filtrów. Wiecie może jak to opcja?
    Zeiss (N)Ikon www.grenlandia2010.pl
    Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

Kolego Adams, nie rozumiem Twojego problemu ?

Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów